tisdag 8 februari 2011

Bra & dåliga nyheter.. Typ.

Ciao tutti milanisti!

Jag kan nog ta och börja med de bättre nyheterna..
Med tanke på hur våran skadelista har sett ut så kan jag nu meddela er om att bland annat Boateng, Pirlo och Abate var med under dagens träning på Milanello.
Hoppas att flera av våra mittfältare återhämtar sig snarast, för redan nästa vecka är det dags för Milan - Tottenham på San Siro. Gick tiden snabbt? OJA.
Bland de skadade herrarna kommer också Strasser, Zambrotta och Legrottaglie göra comeback på plan inom kort. Det blodet som rann från LegLeg's huvud under Milan-Lazio såg allt förutom fint ut..

Och jag kan även meddela er om att vi fortfarande ligger på en 1:a plats i ligan (TA I TRÄ!!) med tanke på våra skador och flera oavgjorda kaotiska matcher spelade.. Och förhoppningsvis håller vi samma takt trots att vi har bland annat Napoli och Merdazzurri tätt bakom oss.. Nu gäller det att inte tappa poäng, speciellt inte när det gäller vissa onödiga matcher där man egentligen bör ta hem 3 poäng, som Genoa-Milan i söndags där vi åkte hem med 1-1.. Suck!

Men okej. Nu till de mindre bra nyheterna.. Alltså de dåliga.
Ni som följer bloggen har sett att mina inlägg inte sett så bra ut på sistone, inte mycket matchrapporter och inte mycket uppdatering alls.. Och det beror mestadels på att jag faktiskt har ett liv utanför internet och bloggen. Sorry!! :(

Tänkte skriva att jag ska ta ett blogg-uppehåll men tack vare en viss person så fick jag upp förtroendet igen och ska försöka med bloggen så gott jag bara kan. Så ni får verkligen ursäkta mig om det inte ser så fint och skrivet ut varje dag.. Men å andra sidan finns det skribenter på svenskafans som gör ett bra jobb.. Och så finns den officiella hemsidan! Men jaa okej då, jag vet att jag är något extra.. ;) haha!
I will do my best.. Vilket inte borde vara så svårt med tanke på att jag skriver om något som jag verkligen är insatt i, och något som jag verkligen älskar.

Mot ljusare dagar!

Avanti Milan e avanti Milanbloggen!

/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

  1. Ser bra ut.. Håller tummarna.. för bloggen, dig och Milan :)

    SvaraRadera
  2. god god!!!!!!!!!!!!!!1

    SvaraRadera