torsdag 15 april 2010

Spelarnytt + Maldini den store

Ronaldinho kanske förlänger sitt Milankontrakt till 2014 eftersom den tar slut nästa år. Och Gauchos rykten om att börja spela i England är falskt. Brassen vill fortsätta sin karriär precis som den är, d.v.s att spela hos oss, där han själv trivs bra!

Patos prislapp.. Just nu kostar han 55 miljoner euro och enligt transfermarketweb.com kan hans framtid se likadan ut som Kaká (alltså möjligt att han skrivs upp på transferlistan och säljs). Är det en ljus framtid som väntar honom? Tveksamt. Dock är det inga allvarliga säljnings spekulationer som det pratas om.. Kommer uppdatera om brassen så gott jag kan..

Maldini kommer inte komma tillbaka. Han blev erbjuden av Galliani till att komma tillbaka och spela under resten av denna säsong trots hans pension (och ålder) med tanke på de skador vi har.. Men den store tackade nej.
"Paolo är väldigt bunden till AC Milan, men jag vet att han är ganska envis. När han tar ett beslut så ändrar han sig inte. Därför är jag väldigt säker på att kommer ut ur sin pension." - Cesare Maldini, far till en av de stora namnen inom fotboll..

Maldini tar avsked från Totti (& resten av fotbollsvärlden för den delen) efter 24 år..

/ Pegah Milanista

3 kommentarer:

 1. Haha, man vill sälja Pato o tvinga Maldini att börja spela igen:O
  Hallåååå!!!:O

  Inget illa men Paolo, men kom igen!

  Om Milan säljer Pato utan att köpa en äkta..eller itne bara en utan flera RIKTIGA ersättare kan jag lova att det e kört för Milans del, Milan Serie B säsongen 2011/2012.

  SvaraRadera
 2. Mancini stannar i Milan och Pato lämnar....Galliani försöker övertala Maldini att börja igen!

  Vad fan i helv- helv**es helv-te är det som händer?:O
  Om Milan släpper Pato utan att köpa 5 HÖGKLASSIGA ersättare så är framtiden inte ljus.

  SvaraRadera
 3. seeeeeemsta beelåågen

  SvaraRadera