onsdag 7 april 2010

Patos transferrykte, Benzemas agent & CL kvartsfinaler

"Chelsea och Real Madrid har nyligen kontaktat Milan och deras mål är att signera den brasilianska spelaren Alexandre Pato i sommar.. En övergång är inte säkert för närvarande, men Pato kan lämna för att han inte är nöjd med Milans resultat" - Mino Raiola

Mino Raiola är INTE Patos agent. Dessa spekulationer kan tänkas att bli väldigt överskattade (speciellt från Reals håll) men en övergång skulle inte vara förvånande med tanke på att vi lär bli titellösa i år.. Igen. Om detta då händer, att Pato lämnar för Real så har det varit snack om att vi får Reals anfallare Karim Benzema som ett byte..

Samtidigt säger Benzemas agent Karim Djaziri; "Jag har inte läst om något sådant rykte, det enda jag kan säga är att Karim är väldigt nöjd över att få spela hos Real, och att han hellre stannar kvar i Santiago Bernabeu istället för att få byta plats med Pato.."

Källor: transfermarketweb.com & goal.com
**********************************************************************************
Vill också passa på att gratulera alla interisti, vidare i till semifinal i CL efter 1-0 matchen mot Moskva igår kväll, målgöraren var Sneijder som slog till efter 6 minuter trots hans fotskada!

Men ett ännu större grattis till alla BARCAFANS och hatten av för Lionel Messi! 4 avgörande mål från en spelare, det blev en one man-show igår på Camp nou, otroligt! Argentinaren hyllas från alla runtomkring i världen.. Det är han verkligen värd, bravo!
Ikväll är det United-Bayern & Bordeaux-Lyon.. Må bästa lag vinna, lycka till!

"Den ostoppbara.."
/ Pegah Milanista

10 kommentarer:

 1. haha fett skön pegah;)

  SvaraRadera
 2. Vad ska vi me Pato till :O Bänken kanske men bara dumt att betala så mycket för honom och knappast att köper Pato på Benzs bekostnad ;)

  /Madridista

  SvaraRadera
 3. Kära Madridista

  Real Madrid köpte ju Benzema, Vdv, Gago, M. Diarra mfl för fantasi summor o dessa fick/får nöta bänk varendaste j- match.

  benzema är en av många spelare vars karriärer förstörts efter flytt till Real,

  Real Madrid är en smutsig pajasklubb som är helt efterbliven.

  Perez kommer jaga pato hela sommaren var så säker på det, om transfern blir av får vi se om det blir bänk eller start. Real är smuts

  AMUNT VALENCIA y Hala Deportivo D'Alcorcon! xD
  /Antimadridista.

  SvaraRadera
 4. Håller med antimadridista. benzema, kaká och andra spelare är exempel på spelare som det gått dåligt för nu efter flytten till real!

  p.s. nice att du skrev om Messi "kungen"
  / FCB.

  SvaraRadera
 5. VIVA LA BARCA :D fc barca en mi corazon para siempre <3

  SvaraRadera
 6. Enligt fotbollstransfers.com så vara alla rykten om Akungen bara skitsnack:D Pato trvis i klubben och har INTE bytt agent.

  Kvack, kvack.
  /No. 7

  SvaraRadera
 7. Real smutsklubb?

  Med ”UNICEF” på tröjorna så reser FC Barcelona iväg till fattiga Uzbekistan för att spela en träningsmatch mot ett lokalt brögäng. Kom ihåg att stora delar av Uzbekistans befolkning lever i svår fattigdom och många kämpar med att bara överleva dagen. Men Barcelonas sluga president, Laporta, lyckas ändå på något skumt sett krama ut hela 50 miljoner kronor för besväret. Hem åker alltså ”änglarna” FC Barcelona, 50 mkr rikare och culen låtsas som om att ingenting har hänt.

  SvaraRadera
 8. Barcelona har på de två senaste två säsongerna värvat spelarna Keita, Pique, Hleb, Caceres, Alves, Henrique, Keirrison, Chygrinski, Maxwell och Zlatan för det ”blygsamma” priset, 231 miljoner euro! Varför i hela fridens namn pungar man ut hela 231 miljoner euro på två säsonger, när man i själva verket bara behöver ta fram en superspelare som man själv har producerat och skapat i ”La Masia”

  SvaraRadera
 9. "Vi skapar vinnare, Real köper dom". Eller hur var det nu Laporta?

  Så ni kanske har skapat dessa herrar också? Ronaldinho (köptes från Paris Saint Germain), Rivaldo (Köptes från Deportivo La Coruna), Ronaldo (Hämtades från PSV), Stoickhov (Hämtades från CSKA Sofia).

  Barcas "dreamteam" från 1992-1994 på den tiden var nästan bara ihop köpta sjärnor, koeman,romario etc. Så ha man hängt med ett tag så vet man att de där skiftat med egna produkter. Vi hade en hel drös egna produkter vid våra första CL framgångar.

  SvaraRadera
 10. Snälla "du som snakcar om UNICEF på tröjan", vadfan spelar tröjsponsorn för roll i detta sammanhang? Barcas tröjosponosr har heller inget med saken o göra då personen avslutade sitt inlägg med "AMUNT VALENCIA!", han alltså FÖRMDOLIGEN Valencia.supporter o inte Barca-supporter.

  Men åter till ämnet:
  "Real Smutsklubb?"

  Svar: Ja. Real MAdrid har ingen som helst struktur o ingen känsla for the beautiful game. Sparkar träanre hej vilt o byter 11 samt spelsystem varje säsong. Detta resulterar i misslyckanden år efter år, efetr år.

  Har man slösat 3miljarder är det olagligt att inte ta MINSt en titel. Det tycker jag, tar Real inte La Liga titlen så bör de få något slags straff:P

  Sen så är väl 231M ingenting jämfört med 3 milajrder, eller?

  Och jag håller verkligen inte med Laporta heller. Real köper vinnare? :S:S HELL NO. har inte sett enda vinnare i Real Madird sedan Zidanes tider..hahaha. Real köper-JA!..Vinnare?-NOPE!

  Real MAdird är och förblir alltid en storklubb.

  Världens mest misslyckade klubb!

  Åter till abrcas sponsor: Barca kommer nsäta år emd stor sannolikhet ha bytt sponsor till Turkish Airlines.

  FORZA MILAN!

  tack o hej.

  SvaraRadera