måndag 26 april 2010

Sanningen svider kära milanisti

Det enda jag kan skriva är att jag beklagar, mina damer och herrar..

Vad vi behöver är en "hel-renovering", bort med gamla och avdankade spelare och in med spelare som faktiskt FÖRTJÄNAR att spela i laget.. När vi har sopor som bland annat Oddo, Favalli, Jankulovski, Kaladze (osv..) i truppen är det inte som en chock att det går som det går.. Just nu tror jag inte att någon ung & talangfull spelare vill spela hos oss när vi är ett pajas lag.. Fortsätter det såhär kommer hela världen att skratta åt oss.. Eller vänta.. Det gör dem redan. Men men, jag ska inte klaga för mycket om man jämför med andra lag *host*Juventus...*host*.. Men det är inte mycket kvar tills vi också tappar poäng och hamnar i botten.. Det enda vi "vinner" i år är en 3:e plats i ligan, om ens det.. En CL-plats skulle inte skada, men det är inte vad vi förtjänar, eller vad vi ens kommer att få.. Sorgligt men sant.

Jag tycker att jag har väldigt visa läsare med realistiska tankar som inte är rädda för att skriva det dem tycker, ta en titt på alla kommentarer bloggen fått, och läs SANNINGEN i vad de skriver..
"Skjut Yepes i huvudet innan han kommer. Flytta upp Albertazzi, Romagnli och De Vito. Dessa pojkar är hästlängder bättre än de ovan. Satsa på ungdomarna om det är så ont om pengar." - en väldigt bra idé som skulle hjälpa oss så mycket..

Varför ens slösa pengar när vi har så bra ungdomar? Våran primavera är bättre än A-laget, det är bara att inse..
Det Milan vi ser nu, är inte det Milan vi såg för några år sen. Dagens Milan är mer som ett pajas lag där hälften av spelarna är avdankade och redo för att gå i pension.. Och det lär förbli så om ingenting ändras, vilket jag tvekar på.. Eller ja, det kommer ta ett bra tag. När man hör transferrykten om spelare som bland annat Yepes, Berbatov, Trezeguet så ser det långt ifrån ljust ut. Och då kan man inte kontra eller förneka när folk snackar om att vi är en pensionärlag.. Även fast vi är ett framgångsrikt klubblag med fina priser i pokalhyllan så måste vi tänka på nuet. Visst, meriter är alltid ett plus, men det är inte meriterna som tar oss till en bättre plats i ligan, eller en plats i CL.. Det är nuet.

Kan sitta här och skriva i åratal (med de tankarna jag har så skulle det ta år att skriva ett inlägg, tro mig), men det skulle ändå inte ändra någonting..
Ni vet vissa dagar när man sitter och tar det lugnt, och någon kommer fram till en och säger "vad väntar du på?" och man svarar "jag väntar på bättre tider"? Ja, det är det jag gör just nu, men det är inget jag eller någon annan milanisti kommer kunna uppleva på ett bra tag.. Att rensa laget och bygga våran väg uppåt lär ta flera år.

Sorgligt men sant.. Nu vet jag verkligen vad man menar med att sanningen svider.. Det gör den verkligen..
Milan nel cuore
/ Pegah Milanista

10 kommentarer:

 1. 1. kommer inte ske nån hel-renovering då pengar inte finns samt att föredettingar ej kmr säljas
  2. primaveran kan ha några individer(ca 2-3 st) som kan bli bra spelare, tror knappast resten är milan material
  3. fler titellösa år påväg...

  SvaraRadera
 2. Mycket sant.


  Pirlo

  SvaraRadera
 3. I inför artikeln Palermo-Milan, skrev jag och "Anonym" liknande grejer...Känns som att du kopierade våra inlägg lite..höhö:P

  Men kanske inte man behöver inte vara ett supergeni för att inse detta, men lite kul är det då det känns som att du fick inspiration av oss.....även om det nu inte var så:P

  //Rui Costa#10

  SvaraRadera
 4. Ett par inlägg tidiagre var det någon som skrev liknande om Primaverna, ung "Vrfr satsa på nytt när ungdomarna verkar vara dugliga".

  ÅTerigen anklagar dig inte för urkundsförfalskning...men men, lite kul vill jag säga igen:P

  //Rui Costa#10

  Förlåt att det blev 2 komm. Kunde likagärna skrivit allt i en, men men

  SvaraRadera
 5. Oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj , OJ gud va hemsk jag är ahha läst inte inlägget ordentligt, såg inte att du berömde dina läsares tankar i början av inlägget. Såg inte att du citerade....
  Skummade bara igenom lite snabbt.

  FÖRLÅT!!!!!!
  Din blogg är bäst..sen Milanosiamonoiblogg flyttade till Eurosport har det inte funnits någon rolig Milanblogg tills man hittade denna=)

  Förlåt återigen
  // En ledsen " Rui Costa"

  SvaraRadera
 6. Haha oj, det är lugnt.. hoppas det gick bra att jag citerade en liten del av din kloka kommentar. & tack för att du kommenterar och läser bloggen! =)
  P.S. jag "kopierar" aldrig.. men som du säger, man behöver inte vara ett geni för att inse sånt här..

  SvaraRadera
 7. Självklart är det okej;)

  Tack själv, för att du underhåller oss Milanista med denna fantastiska bloggg=D

  Ber om ursäkt igen för mitt utbrott:P

  //Rui Costa#10

  SvaraRadera
 8. Mycket av det du säger är sant milan behöver en "renovering" av laget mer blandning mellan unga och veteraner inte bara veteraner som nu.

  Ni måste försöka hålla kvar de bästa spelarna(Ronaldinho och pato) i laget plus köpa kantbackar och nån anfallare och central mittfältare. Om pato går till nån annan lag i sommaren kommer ni få det svårt, hans och ronaldinho frånvaro har gjort så ni har vunnit 1 av 7 senaste matcherna.Deras frånvaro har även gjort så borriello har mer ansvar och ska avgöra matcher på egen hand som han har gjort hyfsat bra.

  Håller med allt du säger i den här artikeln och tycker synd om alla milan fans(speciellt min Pappa som trodde milan skulle vinna ligan en period).När jag säger synd så gör jag det på ett sätt som inte är nedvärderande, menar bara ni är större än det HÄR.

  En fråga har ronaldinho problem med kontraktet har hört att de vill sänka hans lön för han inte är värd den är lite högre än han "förtjänar". Brassar kan förstora såna här grejer och lätt bråka med laget.
  //Ahmed Abdi Osman//

  SvaraRadera
 9. Det var ett fint inlägg och håller med dig, definitivt.
  & rui costa..du borde nog läsa innan du skriver kommentarer nästa gång;)
  milan behöver verkligen en renovering.bra där. upp till galliani och company o se om de ändras eller ej

  SvaraRadera
 10. Do Not forget that we are the most succesful club in the world........BTW:
  We are fine as we are.
  We're a team of many CHAMPIONS such as Kaladze and Seedorf and Ronaldinho is a player who've won the Ballon d'Or.
  We Are Fine as we are!

  //Galliani

  SvaraRadera