torsdag 29 april 2010

Alla mot Berlusconi + Nytt om Pato (omgjord!)

Vi har den rikaste mannen i Italien som ägare över laget, men vad har han gjort för oss? Inte ett skit (ta inte detta på fel sätt snälla) Detta inlägg är omgjort eftersom att den förra jag skrev blev väldigt feltolkat av många. Jag menar inte att han inte har gjort ett skit för oss överhuvudtaget, utan jag menar nu på sistone.. Självklart är det ju tack vare han vi uppnått så mycket. Men han kommer göra att laget går under om han inte säljer det snarast, eller gör någonting åt det nuvarande läget.. Han har slutat investera eller göra något positivt för laget..
Och nu börjar alla Milanisti visa deras brist på tålamod..
Sajter som till exempel transfermarketweb.com skriver om alla milanfansens missnöje och hur demonstrations liknande aktiviteter planeras att ske utanför lagets högkvarter, Via Turati 3..

Och återigen har jag en vis läsare som tog upp om gamla protester.. Visserligen har ingenting hänt, och det kanske inte ens kommer hända någonting återigen.. Men ändå finns det fans just nu som väntas att protestera mot Berlusconi och kräva hans avgång.. MOLTO BENE!!! Det är bra med engagemang.. Vi Milanisti här i utlandet (som mig själv till exempel) kan inte göra mycket förutom att skriva våra tankar i bloggar som denna, eller dela med oss av våra åsikter med andra fotbollsälskare.. Men protester är vad vi behöver, det gäller att kämpa tills man får vad man vill.. Och vi ska få vad vi vill! Håller alla fingrar och tår jag äger..
**********************************************************************************

Den italienska tidningen "Tuttosport" skriver senaste nytt om Pato, han och agenten Gilmar Veloz har diskuterat om en flytt...
Som jag tidigare skrivit i bloggen så är Patos nuvarande prislapp runt 50-55 miljoner euro men han är inte till salu (än).. Lag som bland annat Chelsea och Real är efter våran miracle-worker och de lär inte ge sig..

Någonting mer positivt är att han var i Milanellos gym och tränade, det kanske blir en comeback mot Genoa i helgen trots allt? Vi får vänta och se..
Kollade massa bilder och klipp på honom nyss.. Det kanske låter lite sjukt men jag saknar att se honom på plan, saknar hans närvaro!

Din närvaro är viktig Alexandre!
/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

 1. Om pato lämnar har ni ingenting för att vara ärlig

  SvaraRadera
 2. Hur ligger det till med Milans ekonomi egentligen?

  Pengarna från Sheva och Kaka' försäljningarna har(vad jag vet) gått till att betala av de skulder man hade. Nu har laget 0 euro i skulder.

  Ett lag med 0 euro i skulder och Italiens rikaste man som ägare borde väl kunna ro hem något mer intressant än Mario Yepes..eller?

  Ett lag som har noll skulder och Berlusconi som ägare borde inte vara intresserade av avdankade fördettiingar utan kontrakt(trez, Gallas, Cannavaro).

  Visst nu råkar Berlusconi vara premiärminister i Italien också, ursäkten: "Han kan inte tjata om att man måste spara i ekonomikrisen och samtidigt lägga ut 1milajrd på spelare" har man hört.
  Okej låter ganska bra..eller inte.
  Han lägger ju endå ut liknande summor på tonårs tjejer och botox-operationer varje vecka, hans rykte är redan förstört:P

  /TS33

  SvaraRadera