måndag 19 april 2010

Sampdoria 2-1 Milan; inga kommentarer

En vacker dag i Genoa slutade inte så vackert för våran del. Vändningen i slutet gjorde så att vi stirrade förlusten i vitögat och fick återvända hem till Milano - poänglösa.

Första halvlek:
Matchen började bra för våran del ungefär de första 10 minuterna då vi hade bollen som mest, den ljusa stunden i halvleken var Borriellos mål, han slår till och nickar in 0-1 i den 20:e minuen via Mancinis hörna, mycket snyggt!
Mancini missade ett friläge som kostade oss 1 mål.. Bra insats från han och Borriello, men dåligt avslut.
I slutet av första halvlek började hemmalaget visa sin farliga sida då det vart press på oss men Dida lyckades hålla nollan då han räddade Cassanos farliga skott, och inte mindre än 1 minut efter det gjorde han en till jätteräddning. Och efter 48 spelade minuter blåser domaren i visselpipan..

Andra halvlek:
Ambrosini lämnar planen efter bara 1 minut och in istället för honom kommer Zambrotta.
Och så kom Borriellos gula kort. Onödigt? Väldigt! Frågar ni nig så var den överdriven. Borriello frågar domaren om varför han blev avblåst och får gult direkt. Någon behöver ett chill pill? Hur som helst är han avstängd nästa match.. Underbart...
Gattuso var nära på att göra hans första mål för säsongen då han fick friläge via Ronnie men Storari var snabb nog att rädda..
Målchans efter målchans, ni fattar... Men vi lyckades inte riktigt få in bollen till slut, vilket Pazzini lyckades göra, den 92:a minuten. Blev jag sur? Oja.. Inte för att jag hade förhoppningar om scudetton, men målet i slutminuterna sved. 1 poäng är trots allt 1 poäng som kan hålla oss kvar i top 3 iallafall.. Men det blev 0 poäng till slut.

Matchens pajas: Bonera. Vad fan håller snubben på med? Inte nog med att han var nära på att göra självmål i första halvlek så drar han på sig ett rött kort i andra halvlek då Cassano fälls i straffområdet. Hemmalaget får straff, Dida var skarp då han slängde sig mot rätt håll när bollen kom emot honom, men han var inte skarp nog att rädda den. 1-1 blev det i 54:e minuten och vi tappade ledningen och fick på köpet köra med 10 man resten av matchen. Mycket bra insats Bonera, grazie! NOT… Jävla sopa!
...........


Bäst på plan igår!

/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

 1. Doria är 2 man mer än Inter i 70 min men de står bara där och låter Inter trycka in flertalet bollar i Mål.

  Mot Milan är man 1 ma mer ung lika länge..Men då är man plötsligt "Barca", spelar ut motståndarn helt, krossarom totalt!

  DORIA DORIA VAFFANCULO!

  Tycker även Mancini bör få en plats brevid Bonera på "prishyllan" =). Läget han missade hade tom min mormor satt, o tro mig hon är inte rb apå fotboll.
  :P

  Milan är för tillfället ett STORT JÄVLA SKÄMT!

  SvaraRadera
 2. alltid borriello som visar upp sig verkar det som. ni måste ta igen chok mkt

  SvaraRadera