onsdag 21 april 2010

En titt på de kommande 4 veckorna.. + Mario Yepes

Såhär ser de 4 kommande veckorna ut för oss..
Lördag 24 maj – Palermo – Milan
Lördag 1 maj – Milan – Fiorentina
Söndag 9 maj – Genoa –Milan
Söndag 16 maj – Milan - Juventus

Jag ska vara helt ärlig. Jag har inga förhoppningar om scudetton längre. Har inte haft det på ett tag nu heller. Vi ligger 7 poäng bakom Roma som just nu leder ligan, med Inter 1 poäng bakom sig. Ja, jag vet "fotboll är fotboll, vad som helst kan hända" osv.. Men man måste tänka realistiskt också. I nuläget vill jag önska Roma lycka till, de har bra chans att ta guldet.. Ser hellre dom som ligasegrare än våra blåsvarta rivaler.. Handen på hjärtat. Må bästa lag vinna guldet.. Nu måste vi bara se till att ta oss till CL!
********************************************************************************
Chievos Mario Yepes är ett namn vi kommer få höra oftare. Hans kontrakt med Chievo går ut i juni och enligt goal.com kommer hans flytt till Milan bli officiellt senare under transferfönstret i sommar. Han själv har sagt att han vill avsluta sin fotbollskarriär hos oss. Vi får se hur det blir med det..
*************************************
Till slut vill jag gratulera alla Interisti för segern igår, 3-1 mot spanska mästarna Barca, hemma i Milano igår kväll!

Framtid i Milan?
/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

 1. -Detta är inte bara ett hån mot klubben och fansen, utan även mot sporten!
  *Mario Yepes till ett storlag som Milan, det är helt sjukt. En avdankad 36 årig back som Milan redan har Xst av. Näää det är det sista Milan behöver. Mario yepes...LOL!

  Det är helt sjukt hur en klubb kan bryta ner sig så...SKANDALÖST! vill Berlusconi och Skallini att Milan ska bli ett mittenlag?-Tittar man på de senaste rykterna och hur Milan den senaste tiden agerat på transfermarknaden så verkar det som att svaret är "ja".

  Så fort det finns en 30+are utan kontrakt tillgänglig är Milan där och hugger...Gratis är godast?, eller vad man nu brukar säga:P

  I början kom en del fina rykten:
  Dzeko, sades en tid vara helt klar...men nu sägs det att han inte har fått några bud från italienska klubbar.
  Krasic är en annan jugge som tidiagre under säsongen kopplades ihop med Milan, "Hn är Milanista"...Men senare utv ryktet till "Krasic till Man U"

  Dessa fina rykten transformerades till
  Berbatov
  Trezeguet

  Man kund ehaft lloris Cisskoho mfl..men neeej!

  SvaraRadera
 2. Håller med dig där anonym. vad fan ska vi med yepes till? bättre att satsa på unga spelare istället. pegah du skrev väl om dzeko tidigare också. synd att Milan inte kan lägga ordentligare bud..

  Hur mår pato förresten?

  SvaraRadera