måndag 12 april 2010

Milan 2-2 Catania; Tack & hej (matchanalys)

Första halvlek började med en målchans från oss redan i 2:a matchminuten som Ronaldinho tyvärr inte lyckades sätta.. Men det var mest Catania som var dominerande och redan i 12:e minuten kom 0-1 målet från Lopez då det var slarv från vårat rödsvarta försvar som segade och gav han för lång tid till att kunna göra mål. Catania fick många hörnor och vi fick faktiskt kämpa efter bollen..
Halvleken slutade 0-2 till de gästande då målskytten var Ricchiuti som smidigt springer framför Antonini och nickar in i mål.

Andra halvlek börjar perfekt då vi reducerade med ett underbart anfallsspel. Pirlo slår en fin boll som Seedorf tar emot och nickar fram den till Borriello som också nickar, och bollen hamnar i mål. 2-1!
Tycker att flera spelare var osynliga på planen, bland annat Hunter.. Men andra halvlek var trots allt mycket bättre än första, och bättre blev den när Borriello slog till igen via Abates inlägg. Borre får bollen på bröstet och slår sedan in bollen i mål, 2-2 blev det.

Pippo blir inbytt i 74:e minuten och får i slutet av matchen 2 bra lägen, väldigt synd att han inte fick spela längre.. Men Catanias målis Andujar var på topp verkade det som, då han gång på gång greppade stadigt tag om bollen. Bra räddningar från honom..
Efter 5 minuters tilläggstid blåste domaren av och matchen slutade 2-2, rättvist men ändå inte. Vi behövde de där 3 poängen…

Straff eller inte straff? Ronnie blev nerknuffad i straffområdet under första halvlek, men det var inte en vanlig ”straff situation” så matchen fortsatte, fast den stunden i straffområdet blev en snackis, men dock ingen filmning av brassen (tycker jag).
En till situation uppkom under andra halvlek då Borriello faller efter en armdragning. Ingen straff denna gång heller.

Gula kort: Borriello, Ambrosini, Pirlo (missar matchen mot Sampdoria)


Grazie Marco!
/ Pegah Milanista

4 kommentarer:

 1. Du glömde en straff situation där pippo var fri men (vet inte vem som snudde ramla och snudde han)så han tappa balansen

  SvaraRadera
 2. haha skrev riktigt efterblivet:D

  SvaraRadera
 3. Huntelaar
  Borriello
  Abate
  Antonini

  Dessa herrar är medelmåttor som enligt mig inte platsar i en topp 4 klubb.

  Huntelaar har inte blomstrat ut, var väldigt lovande, nu e han 27(28?) o har int, iaf inte enlgit mig gjort något steg närmare "Klass-anfallare-steget".

  Borriello, förvisso e han Milans bästa målskytt såhär långt, gjort ett par riktigt snygga Mål, men tycker han allt för ofta gör väldigt många misstag, o sumpar hyfssat många målchanser

  Abate..han e snabb...thats it..Dne spelaren ahr inegt mer...Springa kan han. Men passa, skjuta, inlägg, nicka, tackla...nej. Platsar inte..Platsar bättre i ett mittenlag.

  Anotonini är väl helt ok men han platsar inte heller i en topp 4 klubb.

  Milan måste ha den tunnaste truppen i hela Europa:P

  Om medelmåttor/sopor som Abate, Antonini o Huntelaar e startspelare så är det illa.
  Nu råkar jag faktiskt veta att Hunter inte e start, han spelar ist för skadade Pato, men just nu så kan man räkna honom som en:P

  MILAN MERDA

  SvaraRadera
 4. Abate tycker jag är en bra spelare, men däremot så håller jag med om Huntelaar. Killen har knappt gjort något bra denna säsongen. Milan borde köpa Krasic och Akinfeev. Ut med Dida för i helvete. Och sen någon bra anfallare, för Inzaghi ska ju sluta inom något år och den killen är för gammal. Borriello, inte en spelare man kan lita på.

  SvaraRadera