torsdag 2 december 2010

Efter "Ut Clasico" Barca 5-0 Real Mou-drid

Visserligen är jag inte Barcafan, och inte ett så stort fan av spansk fotboll heller.. Men överallt i media är det den matchen det snackas om. Och jag måste självklart blogga om det!
Alltså måndagens match.. O-M-G. Finner inga ord. Kan ni definera matchen med andra ord, utan att använda ordet "match"?
Hmm.. Jag kan! Total RAPE, lekstuga, kaos, förnedring, utklassning, överkörning... Kalla det vad ni vill, men det är hatten av för Barcelona i vilket fall!

Match påpekanden:
1.
Cristiano "Cristina" Ronaldo - HERREGUD vad jag hatar dig. Jag hatar dig!! Hata är ett starkt ord men.. Ja, jag hatar dig! :)
Du sjunker i mina ögon för varje match jag ser dig spela i princip.. Och i måndags. Så jävla respektlös.. Är inte ett stort fan av Pep, men det Ronaldo gjorde var så respektlöst, utan tvekan. Att putta på honom sådär, vad förväntar han sig. Okej, det var inte fint av Pep att slänga bort bollen heller, men det ger bögen ingen rätt att lyfta sin hand, mot en tränare som inte ens var på planen och spelade.. Jävla fjolla.
2. Sergio "Rambo" Ramos - Hade du hållt dig ungefär 40 sekunder hade du inte fått det där röda kortet som BY THE WAY var väldigt onödigt. Ännu en Realspelare som lyfter sin hand under samma match, denna gång var det Puyol som fick smällen. Väldigt oproffessionellt och den lilla respekten jag hade för honom blev ännu mindre.

Och sist men verkligen inte minst.. Det sista påpekandet:
3. Sura, bittra och barnsliga Realfans - Nej, jag drar inte alla över en kant men vissa som läser detta kanske känner igen sig eller känner någon som har sagt detta.
Snälla hörni.. Ta förlusten som människor. Skyll inte ifrån er och SÄG INTE "Gud vet vad som hade hänt med er om ni mötte Barca...." blablablaBLAAA!!
Men vet ni vad? Vi mötte Barca. Visserligen var det under försäsongen, men match som match som de flesta brukar säga..

Barcas startelva mot Real:
Valdés - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Villa.
Byten: Keita, Jeffren, Bojan

Barcas startelva mot Milan:
Pinto, Adriano, Puyol, Milito, Abidal, Iniesta, dos Santos, Maxwell, Jeffren, Zlatan, Villa.
Byten: Dani Alves, Piqué, Fontas, Busuqets, Keita, Bojan, Messi, Thiago, Pedro

Vad ser vi? Att det bara saknades två spelare mot oss, som spelade mot Real och det var Valdés och Xavi. Annars spelade Barca i princip med samma trupp i måndags som de gjorde mot oss under försäsongen. Och lägg märke till att under den tiden fanns en viss svensk vid namn Zlatan i deras startelva, och inte i våran (beroende av Zlatan va..?). Men ändå slutade matchen 1-1 till oss (Barca vann på straffar men de vann deras egna trofé så det var ingen "big deal"), ändå var det en "avdankad gamling" som gjorde mål för oss medan en viss Ronaldo joggade runt på plan och hundade efter bollen.. OCH ÄNDÅ slutade matchen 5-0 för Barcas del, med bland annat världens bästa spelare och världens bästa tränare på plats.. Komiskt. Hoppas detta gav er allihopa svar på tal!
Jag ska inte vara någon medgångssupporter nu, men jag blev glad när Barca vann, ska vara ärlig och erkänna att jag inte trodde det skulle hända, jag trodde vi skulle få se på ett målkalas från båda hållen men tydligen var det bara hemmalaget som var sugna.. För femte gången i rad.. Och på dessa matcher är det otroliga 16-2 i målskillnad till Barca.. Helt otroligt.

Det var allt jag hade att säga i alla fall! Men vill avsluta genom att säga att denna match var oerhört underhållande... Och jag bryr mig inte om Realfansen "skyddar" sig själva genom att säga "vi vann över er med 2-0 blabla.." Hörni, den matchen (om man ens ska kalla det en match) som Barca körde mot er i måndags lär tysta ner er ett bra tag framåt. Och ja som sagt bryr jag mig inte om 2-0 förlusten i CL.. För den minen jag såg på Mourinho och Ronaldos ansikte under matchens gång när de låg under med 3-0, när Camp Nou kokade, och när de i princip hade gett upp, den minen.. Obetalbar faktiskt. Och det kändes så JÄVLA bra att se det, även fast det inte var mitt egna lag som krossade dom.
Stort grattis till alla Barcafans, jag känner eran glädje!


/ Pegah Milanista

13 kommentarer:

  1. o jävlar vilket långt inlägg haha
    1. Du har rätt när det gäller realfansen o cristina ronaldo skit respektlös
    2. sergio ramos har jag alltid tyckt om men det han gjorde va fel o fult
    3. barca är bäst i spanien och milan bäst i italien

    SvaraRadera
  2. otroligt bra inlägg, pegah! ju längre ner jag kom i inlägget desto mer njöt av att läsa. jag är så otroligt glad över denna seger och jag känner fortfarande glädjen i min kropp. ska jag vara ärlig trodde jag verkligen inte att det skulle bli en sån lekstuga och trodde faktist att real skulle åtminstone klara av och göra ett mål! men men vi tystade ner alla och visade dem!
    taack för empatin! och jätte fin blogg :)
    visca el barca <3

    SvaraRadera
  3. agha pegah :O om du kollar mina inlägg skrev jag samma sak. Spanska ligan e BAAAJS! som en fotbolls expert måste jag säga detta är inte fotboll. fotboll ska ha spänning, 2 alg som möter varandra. inte ett lag som säger kooon midam sen andra laget tar o utnyttjar det

    SvaraRadera
  4. Har jag sagt att jag dör för dig?? :D hahaha..!! men du glömde att hugga the special bitch! *

    SvaraRadera
  5. Barcelona mot Milan full trupp med a-lags spelarna 4-0 till Barcelona !

    SvaraRadera
  6. Dock menar jag då från start!

    SvaraRadera
  7. tuuuuuuuuuung! fett sköön walla.
    Angående Barca-Milan matchen så var det mer som en träningsmatch för båda lagen...om man tänker efter så blev matchen mot real oxå mer som en tränings match för Barcas del, real träna mer på att titta efter boll.. det skönaste med den matchen var att Barca spelade sitt spel hela matchen och dem kunde inte gjort det bättre, asså att kunna spela ut ett lag med så många världsstjärnor och få tyst på en av världens bästa tränare helt otroligt och jääävligt skönt att få tyst på realfan..

    SvaraRadera
  8. Gillar dig blogg, nice inlägg! :)

    SvaraRadera
  9. Jag måste tilläga att milan saknade pato, robinho och zlatan som var i barca tröjan.. Milan hade 3je målvakt, och yepes i backlinjen

    SvaraRadera
  10. Efter en sådan prestation så anser du att AC Milan hade haft chans mot världens bästa lag?

    SvaraRadera
  11. Tack för era fina kommentarer allihopa! Uppskattar det.

    Anonym: "Efter en sådan prestation så anser du att AC Milan hade haft chans mot världens bästa lag?"
    Svar: Jag har inte ansett någonting eller sagt att vi kommer vinna över Barca osv, om du läser ordentligt. Jag förklarade bara för de sura Realfansen att vi lyckades kryssa mot Barca, som Real torskade 5-0 mot - och Barca hade i princip samma trupp mot bägge lagen. Men vi kanske kan vinna mot de, vem vet hur det slutar? Som en viss spelare brukar säga så är bollen rund och vad som helst kan hända. Jag menar, vem trodde Real skulle torska med så stora siffror? Med tanke på hur deras säsong såg ut innan den matchen.
    Så ja, vad som helst kan hända! Speciellt med tanke på vad en gång som hände i Istanbul 2005, vilket ingen lär glömma..

    SvaraRadera
  12. Snälla du ska tacka Real madrid om det inte vore för oss hade inte Milan gått vidare i CL, tänk om innan du yttrar dig om ett av världens bästa lag

    SvaraRadera