torsdag 16 december 2010

16 december 1899-2010; AC Milan - 111 års framgång!

Idag är det en väldigt speciell dag. Det är inte julafton än, nej. Inte nyår heller för den delen.. Den 16 december räknas som "min andra födelsedag" enligt mig själv.

För 111 år sen, en dag som denna, fanns det två män vid namnen Alfred Edwards och Herbert Kilpin som grundade en cricket-klubb vid namn "Milan Cricket and Football Club". Klubben växte med tiden, efter drygt 40 år fick klubben namnet "Associazione Calcio Milano" som därefter ändrades till det nuvarande namnet på laget; "Associazione Calcio Milan" - A.C. Milan.

Klubben kom att bli en succé och under årens gång blev den bara större och större..
Och nu, 111 fantastiska år senare ser vi ett Milan som är ett utav världens mest framgångsrika lag. Och inte nog med det så är ett lag med kärlek, passion, samarbete, härlig laganda.. Ja vad mer? Milan är som en stor familj.. Och jag som milanista är en stolt del av familjen..
Vad det gäller framtiden ser vi alltid framåt, och vart vi än ska, så bär vi med oss våran stora tunga ryggsäck med 45 fina pokaler, alla dessa med olika betydelser för laget.

Kan sitta och skriva till imorgon för jag tröttnar aldrig på att skriva eller rent allmänt snacka om Milan. Mina dagar, kvällar, nätter, drömmar, ALLT består av Milan. Milan är mitt liv. Mina dagar fylls med glädje och kärlek efter att bara ha sett en match på TV. Det är en obeskrivlig känsla som ingen kan förstå oavsett hur mycket jag än förklarar mig själv. Töntigt eller ej, det bryr jag mig inte om, vet bara att jag är kär, kär i detta underbara lag.
Att börja heja på Milan är det bästa valet jag gjort i hela mitt liv, det är hittills ett utav det bästa som har hänt mig under mina 17 år på denna jord. Jag vet att jag förevigt kommer bära denna kärlek inom mig, vart jag än är och hur jag än mår. Och det finns ingenting som kan ändra på det.. Inte ens om vi åker ner till Serie B, eller värre..
En gång milanista, alltid milanista.

Associazione Calcio Milan, 16 december 1899-2010, 111 stora, magiska, framgångsrika år. Stort grattis till mitt kära lag, och stort grattis till alla milanisti. Grande Milan, sempre nel cuore! ♥
/ Pegah Milanista

6 kommentarer:

 1. Förstår exakt hur du känner för Milan! känner samma för Chelsea :)

  / www.chelsea-prideofengland.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Finns bara en klubb A.C MILAN // ARAMII

  SvaraRadera
 3. Bra skrivet! Och glöm inte... Det finns BARA en klubb i hela världen. Milan spelar bara mot sig själv.
  / Mamosta Baxtyar

  SvaraRadera
 4. Happy birthday ♥AC Milan♥ ... ♥111♥Rossoneri ♥year ( 16♥december♥1899)

  SvaraRadera
 5. Mycket fint. din baba är stolt över dig hääähhh ;) driver pegish din blogg är dunder det vet du själv. forza milan!!

  SvaraRadera