lördag 18 december 2010

Inför Milan - Roma; Sista matchen innan 2011!

Om ca 4 timmar är det dags för årets sista match! Menar för år 2010 såklart, för efter detta uppehåll är det dags för nya tag inför det nya året - 2011.

MILAN:
Säsongen har hittills sett fint ut för oss, och jag hoppas att det fortsätter så. Inför kvällens match hoppas jag att det inte syns att vi har många skador, och att vi kan rulla bollen fint ändå..
Trolig startelva (4-3-1-2):
Abbiati;
Abate-Nesta-Bonera-Antonini;
Gattuso-Pirlo-Ambrosini;
Boateng;
Ibrahimovic-Robinho

Den uppställningen har hittills fungerat bra, syftar bland annat då på prinsen Boateng som fått starta som trequartista de 2 senaste matcherna och nätat båda gånger. Hejdå Seedorf? Det ser i alla fall bra ut, och jag tror inte att Roma kan hindra honom från att göra mål. Och inte resten av laget heller. Boatinhovic slår till igen? Det får vi se.
Sjukstugan har tagit ytterligare två spelare, nämligen Gattuso och Zambrotta. Så deras namn står i sjuk-listan tillsammans med Thiago Silva, Pato, Flamini och Inzaghi. Krya på er killar! Vi ska lira så bra vi kan utan er.
Oavsett hur matchen slutar så är vi fortfarande etta under hela vinteruppehållet! Nuvarande poäng för oss är nämligen 36 poäng, och lite längre bakom oss ligger den gamla damen (Juve) med 30 poäng!

ROMA:
Roma, som tillsammans med deras bäste målgörare (och f.d. Milanspelare) Borriello, haft en okej säsong. Många romanisti fick upp sitt självförtroende efter 1-0 matchen mot Inter då Vucinic gjorde matchens enda mål i slutminuterna och gav sitt Roma 3 poäng. Men veckan efter det såg det inte lika fint ut, och laget fick åka hem från Neapel med 0 poäng.
7 vinster i ligan allt som allt, och de är även vidare i CL då de möter Shaktar i åttondelen.
Trolig startelva (4-4-2):
Doni;
Burdisso-Mexes-Juan-Riise;
Simplicio-De Rossi-Brighi-Menez;
Borriello-Totti

Förra säsongen slutade bortamatchen i Rom 0-0, och andra mötet hemma i San Siro slutade 2-1 till oss, vilket jag fick glädjetårar för, eftersom det var ett lag vi inte hade vunnit mot sedan 2006. Samt att just då var det inte så ljusa tider för laget, så det var den första vinsten på ett bra tag.. Det var en brasseshow skapat av Pato och Ronaldinho som var de målgörande under matchen. Men tyvärr får vi inte se Pato ikväll, och Ronaldinho tvekar jag på..

Matchen sparkas igång klockan 20.45, sändningarna börjar ca 5 minuter tidigare på TV4sport!
DAI MILAN!

/ Pegah Milanista

3 kommentarer:

  1. Forza rossoneri(L)

    SvaraRadera
  2. väntar bara på A.Cassano.. sen blir det full rulle!

    SvaraRadera
  3. HEJDÅÅ TILL SEEDORF :D !!!

    SvaraRadera