onsdag 15 december 2010

Veckan som gick..

Onsdag 8/12: Ett formstarkt Milan gästas av Ajax. Vi som redan hade gått vidare till åttondelen i CL hade alltså inte mycket att kriga för under matchen.. Till skillnad från Ajax, som ville säkra en EL-plats. Alltså är det uppenbart att Ajax krigade mest, och de vann med 0-2 hemma hos oss på San Siro. En match som de var värda att vinna med tanke på att vi spelade uselt och var helt omotiverade.

Torsdag 9/12: Det som absolut INTE fick hända, det hände.. Och det hände två spelare. Nu har vi ytterligare två skador, men den ena är viktigare än den andra..
Skada 1: Thiago Silva. Du älskade, VIKTIGA mittback. Hittills har det snackats om att han blir frånvarande upp till 6 månader (!!!!!!) men mer info om det lär komma nu i veckan. Jag kunde inte tro mina ögon.. Rättare sagt, jag ville inte tro mina ögon. Under matchen mot Ajax såg jag hur han tog sig för knät, men med tanke på att han fortsatte spela trodde jag inte det var någon big deal.. Usch så fel man kan ha.. Menisken i hans högra knä är skadat, och det är inte att leka med. Så det är nog bäst om han är borta ett bra tag och kommer tillbaka fullkomligt frisk, än att han återvänder tidigare än väntat och blir skadad igen.
Skada 2: Flamini. Våran franska mittfältare beräknas att vara borta ungefär en månad, alltså är skadan inte lika stor som Thiagos.
Min åsikt: Allegri.. VARFÖR lät du Thiago spela mot Ajax om det inte var världens viktigaste match? Han kunde också ha vilat. Visst är det lätt att säga såhär nu efter matchen och efter skadan är skedd.. Men jag tycker det var väldigt onödigt. När jag såg startelvan i onsdags blev jag lite förvånad och trodde att han också skulle få vila.. Men så var det inte. Och nu hände det här. Väldigt synd.. Det enda vi kan göra nu är att hoppas på det bästa.. För flamini för den delen också!

Lördag 11/12: Ibra talar ut -"Materazzi pratar lite för mycket om mig, och Moratti likaså. Ni ser att jag fortfarande är väldigt viktig för dem. Men jag pratar aldrig om dem, och det visar att de inte är viktiga för mig."
Detta riktar sig självklart mot bland annat Materazzi som sagt att Inter aldrig hade vunnit CL om Zlatan spelade där. Samt Moratti, som sa att Zlatan lämnade laget 1 år tidigare än vad han skulle, och därmed fick han missa CL-vinsten.
Starkt sagt Ibra! Du är en del av oss nu.

Söndag 12/12: Bologna 0-3 Milan - "Boatinhovic" slår till igen! 3 poäng får vi med oss hem tillbaka till Milano. Nästa match, vilket är den sista innan vinteruppehållet, spelas nu på lördag den 18 december mot Roma, hemma på San Siro. Avanti!

Ha en fortsatt trevlig vecka! :)

/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

  1. hahhaha grande boatinhovic;)

    SvaraRadera
  2. Vi får se hur det går utan silva i försvaret..skakigt

    SvaraRadera