lördag 4 december 2010

Inför Milan - Brescia; 3 poäng behövs för att ligga ensamma i topp!

Efter Lazios 3-1 vinst mot Inter imorgon krävs det nu 3 poäng för oss för att kunna leda ligan, ensamma i topp! Vi har idag alltså lika många poäng som Lazio (30), och jag är glad över att kunna säga att vi ligger hela 10 poäng framför våra blåsvarta stadsrivaler.
Välkomna till Milano, grabbarna från Brescia!

Kvällens gäster Brescia som idag ligger på en 17:e plats kommer till oss med bland annat 3 vinster, 3 oavgjorda, och 8 förlorade matcher, vilket är näst sämst efter Lecce och Bari som ligger allra längst ner.
Trots deras dåliga plats i ligan har de lyckas skrälla ordentligt denna säsong.. Vinst mot både Roma och Palermo, samt kryss mot Inter och Juventus. Inte illa! Så bland "storlagen" är det bara vi som återstår.

Troligt startelva (4-3-2-1):
Abbiati;
Abate-Nesta-Silva-Antonini;
Gattuso-Pirlo-Flamini;
Seedorf;
Ibrahimovic-Robinho

Såhär har startelvan sett ut under större delen av säsongen, och det har funkat väldigt bra.
Bland de uttagna spelarna i truppen hittar vi bland annat Merkel (mittfältare), får man se ett inhopp i slutet månne?
Pirlo (den föra detta Bresciaspelaren från 90-talet) är tillbaka från skadan, och kommer att inta mittfältet tillsammans med krigaren (Gattuso) och Flamini.
Som ni ser så ser det ut som att Seedorf fortfarande får chansen att starta som trequartista även ikväll. Jag tycker att han är en spelare som har både bra och dåliga dagar. Under vissa matcher är han bara helt ute och cyklar och trampar boll, men ibland tillför han mycket, samtidigt som han ger järnet och gör en bra match. Så han är både hatad och älskad kan man säga.
En spelare som börjat ge järnet är ju Robinho, som också är både älskad och hatad. Han har börjat komma igång och man märker hur hans självförtroende bara växer efter varje gång han har gjort mål (många av målens cred går även till Ibra för fina passningar och liknande) Härligt att se!

Kvällens match sparkas igång klockan 20.45 TV4sport!
Kämpa och kriga grabbar & visa hela Italien vart skåpet ska stå! I detta fall ska ni visa vart bollen ska stå/rulla, d.v.s. i mål!!
FORZA MILAN!

/ Pegah Milanista

4 kommentarer:

  1. Du kan din grey <3

    SvaraRadera
  2. tycker clarence fått föör mycket kritik efter att ha gjort så bra jobb i laget, han borde få spela kvar på den positionen ett tag

    SvaraRadera
  3. Forza milan:) fin blogg

    SvaraRadera