torsdag 10 juni 2010

Vad kommer att hända med Pato? + Pirlos skada inför VM

Tidigare: "Det är för tidigt att säga om jag ska stanna i Milan eller inte.."

Imorse: "Det är inga problem, jag vill stanna i Milan, och jag vill vinna någonting. Jag vill bland annat ha en CL-titel och vinna scudetton.. Men det viktigaste är att Ronaldinho ska stanna."

Så sa Pato till Gazzettan imorse.. Ska man tro på hans ord? Jag trodde på Kaká som till och med hade förlängt kontraktet.. Men så lämnade han.
Jag vet att hälften av alla Milanfans inte tror på Patos senaste ord/uttalande.. Pato har kontrakt med Milan fram till år 2014 och jag hoppas det han säger stämmer..

Igår sitter man och kollar på sporten efter klockan 22 på TV4, sen dyker Pirlo upp i TV-rutan från ingenstans! Blev glad och skrek: "MAAAMMMAAAA, DET ÄR EN MILANSPELARE PÅ TV!!!!!!!", mamma hörde inte vad jag sa så hon kommer springande in till vardagsrummet och undrar vad som händer. Så fattar hon att jag pratar om Milan/fotboll, så hon småler och skakar på huvudet och går ut ur rummet igen medan hon mummlar någonting för sig själv.. Haha!

I alla fall.. Som de flesta hört så är Pirlo tyvärr skadad och kommer att missa Italiens öppningsmatch den 14 juni mot Paraguay. Hans tillstånd kollas varje dag och han har själv sagt att han är mer säker nu över hur han mår, jämfört med hur han kände sig i början under sin skada, och att han kommer att delta i VM. Han väntas vara tillbaka den 24 då Italien spelar mot Slovakien, den sista matchen i gruppspelet..
Lite bättre nyheter är att Camoranesi var med under landslagets första träning, och att både han och Marchisio kommer vara friska till öppningsmatchen. Härligt!

Till sist, de mindre bra nyheterna. Läste idag att Kaladze kommer stanna i Milan ett tag till, med tanke på att han nekade Dynamo Kievs budgivning på honom... Suck!!

/ Pegah Milanista

4 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHAHAHAHA DIN MAMMA SÅ SKÖN:)

  SvaraRadera
 2. du skriver riktigt bra :) intressant

  SvaraRadera
 3. pato kommer o stanna kvar i milan det har han sagt flera gnger o vi som milanisti hoppas att han ska va kvar i vårt hjärta=ac milan ,,,o hoppas pirlo blir frisk snart ,,tack för du skriver allt det här om ac milan ,,,milan 4ever

  SvaraRadera
 4. Det är inte acceptabelt. En spelare som Kaladze ska inte spela i Milan kommer ett bud kan han väl lämna då kanske han får lite hjältestatus iallafall;).
  Annars är det väl bara för fårskallarna på Via Turati att riva hans kontrakt. Eller juste, om jag inte fattat fel så måste en klubb som river en spelares kontrakt(som fortf är giltigt) betala en liten summa till spelaren, så bästa sättet är väl att bränna upp kontrakten och låtsas som ingenting. "Näää vi ahr inge kontrakt".

  Inga goda nyheter alls....Jag tror tyvärr att Pato kommeer att lämna. Litade på Kakás: "Don't worry I'll stay"-10h senare: "Officiellt Kaka' till Real". SÅ vågar tyvärrr inte tro på Pato. Milan är på väg till botten. Man börjar ju förfan gråta när man tittar på Milans trupp.
  Sommaren är lång...få se vilka som lämnar och vilka som INTE ansluter;)

  Nää ska man titta på VM. Ganska länge sedan jag hejade på Italien, kommer inte att göra det iår heller, den uttagna truppen är fantastiskt tråkig:P
  //TS33

  SvaraRadera