lördag 12 juni 2010

SOMMARLOV & VM ÄR IGÅNG!! + Gattuso & Gli azzurri

VM är nu i full gång! YES! Har sett fram emot det hela året, och vet att jag inte är den enda som gjort det. Öppningsmatchen Sydafrika-Mexico slutade 1-1. Även om jag höll på Sydadfrika den matchen så tycker jag att det slutade orättvist och att Mexico borde ha vunnit.. Och det kunde ha hänt, om inte deras mål inte var offside.

Och så har vi den senaste nyheten - Gattusos sista VM i år.
"Jag är nu 32 år gammal och kommer att lämna Italiens landslag efter VM.. Det finaste jag vet är att ha på mig landslagströjan men jag vill ge den chansen jag har till unga spelare med tanke på min ålder."
Han har sagt att hans mål efter VM i år är att bli Italiens förbundskapten och kunna delta i VM. Men för tillfället är han fokuserad inför måndagens match..

Själv är man mer än glad över att sommaren har börjat, och VM likaså. Om 2 dagar spelar de älskade GLI AZZURRI! Dock finns det många i år som verkligen inte tror på de regerande mästarna.. Folk har kritiserat åldern på spelarna i landslaget, och hävdat att Italien inte kommer ta sig så långt i år.. Kan inget mer säga än att man bara kan vänta och se vad som händer på måndag. Men mångas uttalanden om dagens landslag kan faktiskt stämma.. Skrämmande. Men glöm inte, miracles do happen.

Men kan med glädje säga att den senaste vänskapsmatchen som en "uppladdning" inför landslagets öppningsmatch på måndag mot Gauteng All Star slutade 6-0 till Italien. Härligt!

Stunder man aldrig glömmer.. Gli azzurri, campione del mondo- 06

/ Pegah Milanista

5 kommentarer:

 1. tjooooo :D,, kolla repriserna igen på mexicos "offside" mål.. de va inte offside en sekund :).. grooov tabbe utav domarna.. eftersom sydafrika spelare står vid stolpen vid hörnan, upphäver offsiden babadjan :P .. men jag e glad att domarna gjorde den stora missen.. SOUTH AFRICA!!!

  SvaraRadera
 2. FORZA ITALIA även om alla verkar svika iår

  p.s. de va klart o tydlig offside

  SvaraRadera
 3. ONYEWU!
  //GOOCH#5

  SvaraRadera
 4. Eftersom bloggaren verkar vara helt inne i VM:et får väl jag ge er läsare en snabb genomgång av det senaste Milan-nyheterna:

  *Berlusconi köpte härom en tavla på auktion för hela 100(HUNDRA)miljoner euro(!!!!!!). Dvs drygt en miljard svenska riksdaler. Fy helevete. Vem försöker han imponera på?
  För det priset kan bygga ett Milan som är med och slåss om Scudetton och CL. Kanske början han bli lite senil, vet han att han äger Milan?

  *Milan har fortfarande ingen tränare......

  *Paloschi blir kvar i Parma ännu ett år.

  *Inte många Milanspelare att kolla på i VM, men några finns det iallafall:D och den bäste hittills heter Onyewu. Käkade opp Rooney helt=D.

  *FORZA MILAN!

  //TS33

  SvaraRadera
 5. -Betyder ordet "Sommarlov" i din rubrik att även bloggen tar "sommarlov" eller syftar du enbart på att du äntligen fått Sommarlov?

  SvaraRadera