måndag 7 juni 2010

Uppdatering! Transfernytt + Milan turné

Jag kanske är liiiiite efter med "nyheterna", så ni får ursäkta den dåliga uppdateringen! Men snart så är skolan slut och då blir det mer tid för bloggandet!

Som tidigare har Galliani snackat om Allegri och sagt att ingenting än är officiellt och att han inte kan göra ett ordentligt uttalande om en tränare som fortfarande har kontrakt med ett annat lag, men just nu är Allegri närmast Milan när det gäller tränare..

Transfermarketweb skrev imorse att Man United nu har offentliggjort att sälja Dimitar Berbatov. Just nu finns det inga kommentarer från 29-åringen, men för tillfället sägs Milan och Juventus hålla ögonen öppna efter honom..

Ryktena om Luis Fabiano fortsätter och han sägs vara nära Milan. Eller? Pato - Fabiano - Ronaldinho i topp! Det skulle vara härligt.. Dock är det lite skakigt om Ronaldinho kommer spela kvar. Men för tillfället har han sagt att han vill fortsätta spela för Milan..

Nu är USA-turnén slut och laget får ta en semester och vila ut ända till juli då det är dags för Emirates cup i London!
Såhär slutade turnén:
DC United
3-2 Milan
Chicago Fire-Milan 0-1
Montreal Impact-Milan 1-4

Då gäller det för grabbarna att ladda batterierna ordentligt för i juli är det som sagt dags igen. Milan möter Arsenal 31 juli & Lyon 1 augusti. Forza!

/ Pegah Milanista

1 kommentar:

  1. berbatov platsar itne ens i milan fattar ine vrf de budar på han

    SvaraRadera