onsdag 23 juni 2010

Senaste nytt om laget!

 • Målvakter:
  Marco Storari är på väg till Juventus och kommer stanna där i 3 år som "Buffons ersättare". Övergångssumman är €5 miljoner, och idag står det på Juves hemsida att läkarundersökningen är klar, och att övergången väntas bli officiellt imorgon..

  Den 28-årige målvakten Marco Amelia befinner sig i Milano för att genomgå läkarundersökning, så det lär inte dröja länge för att han officiellt blir våran! Dock står det ingenting på Milans hemsida, men det lär bli en och annan rubrik inom några dagar.. Bene!

 • Övriga spelare:
  Matchens hjälte under Brasilien-Elfenbenskusten, Luis Fabiano (29), kallas för "Kakás ersättare" och under senaste VM-matchen impade han på de flesta, med hjälp av sina 2 mål. Och efter förra årets flopp då rubrikerna löd: "Milan hade inte råd med Fabiano" verkar det vara annat på gång nu. Eller..?

  Huntelaar är fortfarande ett frågetecken för laget. Stannar han, eller lämnar han? En flytt skulle inte vara så osannolikt, klubbar som bland annat tyska Bayern München och turkiska Fenerbache sägs vara på jakt efter holländaren. Hittills har han tackat nej till att spela i Benfica, så frågan är om det blir en flytt? Det tror de flesta..

  Ronaldinho är igång igen! Läste att brassen är igång med festandet för fullt. För några dagar sen checkade han in i Majestic Palace Hotel i Florianopolis, Brasilien, med bland annat Pato.. Ta det lugnt nu grabbar!

  Och sist men inte minst, Zlatan till Milan? Faaaan vet jag! Efter att ha tackat nej till Manchester Citys bud har han "bestämt sig" och sagt att han vill spela fotboll med den finare delen av Milano.. Hmm.. Vi får se hur det blir med det. Tror inte att det ryktet stämmer, och vet att jag inte är ensam om det. Ingen Ibra här inte!

  Mer uppdatering följer..
  P.S. Lovar att uppdatera bättre!

  / Pegah Milanista

2 kommentarer:

 1. Ne tror inte heller om ibra orealistiskt:P

  SvaraRadera
 2. Amelia är klar för lån sen om han gör bra ifrån sig så kan vi köpa han islutet av året

  SvaraRadera