onsdag 17 februari 2010

Milan 2-3 Manchester; Vi var det bättre laget

För de som inte såg matchen så talar ju slutresultaten av sig själv. Men för resten av oss som satt och kollade var matchen en helt annan sak..

Okej, vi förlorade. Jag tänker inte komma med massor av bortförklaringar, men jag tycker att rättvist ska vara rättvist, och matchen igår var långt ifrån rättvis. Och ni ska få veta varför..
Efter matchen fick jag självklart massa sms och kommentarer på facebook. Men jag har bara ett svar till er: Old Trafford. Det kommer inte bli en lätt match, men en vinst är inte omöjlig.
Det skulle ha stått minst 3-0 till oss när United var totalt överkörda hela första halvlek, och sen kom TUR målet, 1-1, vilket vi bjöd på.. Så Unitedfansen kan inte skryta...

Några påpekanden:
- Hunters miss.. Det sved! Fast det skulle dock ha varit ett vackert mål...
- Uniteds fula spel. Gud vad fult de spelade.. Och usch till filmningar.. De var på våra spelare hela tiden, Bonera fick ju en rejäl smäll på huvudet vad fan..
- I slutet av första halvlek fick skadade Antonini lämna planen efter bra spelande, och in kommer Favalli a.k.a. den osynlige vänsterbacken.. Inte okej.. Sedan var lite småsur över att Bonera fick starta istället för Abate, och när matchen tagit slut hade jag inte ens sett han bli inbytt.. Och undra bara vad som hade skett om Borriello skulle ha spelat.. Men men.
- Seedorfs reducering i 80:e minuten fick mitt hjärta att slå i 100 km/h, kände hur min kropp flippade inombords, samtidigt som jag tänkte; "hmm.. dags för 3-3, vart är Pippo?" men så blev det inte.. Tänker bara på vad som kunde ha skett om Seeodrf hade blivit inbytt tidigare..
- Ronaldinho, underbart. Brassen visar hur man spelar fotboll.. Definitivt matchens rödsvarta lirare, och på andraplats kommer självklart Seedorf.

Kan bara skriva och skriva.. Men det kommer inte ändra resultatet från gårkvällens match. Men grattis United, vi ses den 10 mars på Old Trafford!
Spettacolo Rossonero, Forza!

Ett vackert familjeporträtt
/ Pegah Milanista

7 kommentarer:

 1. bra skrivet tycker jag. fast du tar milans sida lite väl för mycket.

  SvaraRadera
 2. gloory glory man united!!!!!!! lider med er. NOT

  SvaraRadera
 3. båda anonyma kan suga av min kuk, ni förtjänade inte alls att vinna era horor

  SvaraRadera
 4. I detta fall håller jag med dig. United må vara ett starkt lag, men inte i detta fall, jag beklagar. men det finns en chans för er.

  SvaraRadera
 5. United är ALLTID överskattade, glöm inte det. men milan tar de i returen.

  SvaraRadera
 6. en av de bästa matcherna jag sett hittills, av båda lagen. men synd var förlusten

  SvaraRadera