onsdag 3 februari 2010

100:e inlägget! + uppdatering

Ja ni läste rätt! Detta inlägg är inlägg nummer 100 i Milanbloggen.. Må det bli mer än 1000 inlägg så småningom också..
Mina kära läsare. Först och främst får ni ursäkta mig för en dålig uppdatering denna vecka, men vad ska man göra med alla dessa studier... Fast det ska inte stoppa mig från att blogga såklart!

- Det senaste "stor-nyheten" är ju självklart Amantino Mancini #30. Brassen från Inter blev värvad under transferfönstrets sista dag och kommer att spela hos oss säsongen ut.. Jag fattar ingenting Galliani.. Folk kallar oss redan för "ålderdomshemmet", och då värvar han en 30-åring som förväntas avlasta Pato & Ronnie? Vad tänker han med.. Nåja, vi får se om Mancini gör bra ifrån sig eller inte. Han hade en bra period i Roma, men vad är oddsen till att han återgår till sin gamla form igen? Men å andra sidan med Ronnie i laget som under senaste tiden visat att det är möjligt, så kan allt hända.. Vi får vänta och se..
Detta stycke kan avslutas med att det inte blir någon Inter för Jankulovskis del, och att han behåller sin Milantröja..

- Vad händer med de skadade spelarna just nu? Det jag hela tiden har funderat på är hur kritiskt Patos tillstånd egentligen är just nu.. Och när han beräknas att vara tillbaka.. Hoppas verkligen att han återhämtar sig lagom till United-matchen.. Och vad det gäller Nesta så ser det mörkt ut. Stackaren har fått influensan, så jag tror inte att hans frånvaro mot United kommer vara sån stor chock..

- Men nu har jag en fråga till er.. Vad tycker ni om bloggens utseende? Eller rättare sagt, hur vill/tycker ni att den ska se ut? Har ni tips på någon fin design som jag kan ha? Ni som är kreativa kan också maila bilder till mig.. Tyck till och lämna en kommentar eller två..

Viva Milan, anni per anni
/ Pegah Milanista

6 kommentarer:

 1. Grattis!! tack för en bra blogg :)

  SvaraRadera
 2. Barca tar Milan med hestlängder

  SvaraRadera
 3. tjaa bra blogg!

  milanrossoneri.blogg.se

  en till milanblogg :)

  SvaraRadera
 4. de börja göra reklam. tycker din blogg är stört skön för att vara en tjej! (inget illa menat) men respekt till dig. ;)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker du ska ha denna design ett tag till, sen kan du byta :)

  SvaraRadera
 6. du ska ha bild på alla spelare som du hade förra gången ;)

  SvaraRadera