tisdag 23 februari 2010

Bari 0-2 Milan

Bortamatchen slutade bättre än väntat. Abbiati höll nollan och vi fick med oss 3 poäng.. Ronaldinho, Pato & Borriello. Den magiska "mål-och-assist-trion" slår till igen!

Gol uno: Borriello. Gör en liten "comeback" efter att ha varit borta, och bjuder på ett riktigt fint mål, tack vare den fina bollen från Ronnie. Någon mer än jag som tycker att killen glänser på plan? En riktigt bra spelare.. Bravo!
Gol due: Pato. Starkt skott från ankan som skjuts mitt i krysset.. Credit går återigen till Ronnie efter ytterligare en fin assist..

När jag skriver om "matchens lirare" skriver jag bara om en spelare. Men i detta fall är jag tvungen att skriva om två..
Matchens lirare:
1. Ronaldinho - Trots att han inte gjorde något mål var han bäst i Milan under matchen. Han bjöd på en klassisk "Ronaldinho-show" och visade att den gamla Ronaldinho fortfarande lever.. 12 mål och 12 assist hittills, gör honom till en av de bästa målgörarna i laget.. Vilken spelare!
2. Abbiati - Lyckades med att hålla nollan, även fast det var som farligast.. Under kvällen bidrog han med 2 fina räddningar, som jag tror att många inte hade kunnat göra. Den nästan-2 meter-långa målvakten räddade Barretos fina frispark.. och sedan Barretos straff. Väldigt bra insats.

Bortsett från de fina målen vi blev bjudna på, så hade vi fina målchanser också.. Det kan ni kolla här! :


Förresten har jag ett till påpekande.. Det svarta bortastället var DUNDER! Har diggat alla olika matchtröjor och shorts vi har haft denna säsong..
Nästa match är redan imorgon, då vi möter Fiorentina.. Nytt inlägg "inför Fiorentina-Milan" skrivs imorgon!
P.S. Kolla in den nya enkäten!
Forza Milan!
/ Pegah Milanista

4 kommentarer:

 1. Wow, vilket inlägg! mycket bra. och mycket bra av milan också. grattis!

  SvaraRadera
 2. som sagt ronaldinho = kung

  SvaraRadera
 3. av en sån spelare blir man inte såå överasskad, för man vet ju vad han går för

  SvaraRadera
 4. forza milan! :) det var nice o kolla på matchen med dig :)

  SvaraRadera