onsdag 24 februari 2010

Inför Fiorentina - Milan

Ikväll är det äntligen dags för den match som blivit uppskjuten ända sedan december.. Och kanske dags för 3 välförtjänta poäng? Fast säger inte att det blir en lätt match..

Grabbarna är på plats i Florens, på jakt efter ytterligare 3 poäng som kan leda till något bra, nu när Nerrazzuri verkar slöa.. Men som sagt, det blir inte lätt som en plätt.
Tillgängliga spelare inför kvällens match: Abbiati, Dida, Roma. Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva. Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo. Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho.
Den magiska "mål-och-assist-trion" är på plats.. Tror också att Dida får sitta på bänken och kolla på, medan Abbiati ger järnet som i söndags (förhoppningsvis).. Så jag tror det blir samma elva som i söndagens match mot Bari.

Fiorentinas 5 senaste:
Fiorentina 2-1 Livorno
Sampdoria 2-0 Fiorentina
Fiorentina 0-1 Roma
Cagliari 2-2 Fiorentina
Palermo 3-0 Fiorentina

Behöver jag verkligen skriva hur det går för de just nu? Laget ligger på en 10:e plats i ligan och försöker (?) kämpa sig upp för att kunna få en plats i Champions league.. Vilket inte verkar gå bra.. Vi får se om de verkar vara på spelhumör ikväll.. Håll koll på måltjuven Gilardino!

Om grabbarna är på spelhumör så blir detta en lätt match. Matchen visas inte på tv, så jag föreslår bet365.com (klickbar länk)
Avspark 18.30!

Forza Milan!
/ Pegah Milanista

2 kommentarer: