onsdag 11 november 2009

Svar på frågor del 1

Anonym sa...
men hur länge har du hejat på milan?
vem är din favorit spelare?
har du själv spelat fotboll förut?
har du nån gång varit i San siro?
hur många timmar lägger du ner på bloggen varje dag?

Svar:
Jaa.. jag vet faktiskt inte. Det började runt 5:an (går i 1:a ring nu), sen blev jag bara mer och mer intresserad av laget! Har olika favoriter, men främst Kaká. Tyvärr har jag inte gått på fotboll, men spelade på fritiden när jag var mindre. Fast är inte så bra haha! Har inte varit i San siro faktiskt.. men det kommer ;)
Är ju inne på bloggen varje dag och ser om det är något nytt jag kan uppdatera med.. så jag lägger ner några timmar på bloggskrivandet kanske?


STOLT CULÉ sa...
nu efter ni har spelat 2 fantastiska matcher mot en av ligans topplag(??) madrid (smuts laget)
hur tror du det skulle gå för Milan i La liga? skulle ni ha nån chans? (om man räcknar bort mäktiga FC BARCELONA)

Svar:
Jadu det var en bra fråga. Jag tycker att serie a och la liga är två olika ligor, så jag vet faktiskt inte.. Brukar ju kolla på la ligas matcher ibland, och det är faktiskt kul. Men vi skulle nog vara topp 5 tror jag i alla fall! Fast man vet ju aldrig med fotboll ;)

nyfiken sa...
Vilken plats tror du Milan hamnar på i slutet av serien?
vad tycker du om AIK kungen Martin Mutumba?
om du skulle hålla på ett lag i allsvenska vilket skulle det va?

Svar:
Just nu ligger vi bra till (trea), och om vi fortsätter spela bra så tror jag vi håller topp 3-platsen..Man hoppas ju på det bästa!
Hahahaha martin.. Jag tycker att han är fett skön! Bra spelare, med väldigt mycket kärlek till sin förort..men aa han är grym!
För att vara ärlig är jag inte så inne i allsvenskan längre, som jag var förut.. Men brukade alltid kolla på IFK göteborgs matcher, dom är bra!

arjan sa...
Tycker att det är bra att kaka har gått och att ronaldinho spelar istället för honom?
Svar:
Alltså det är inte som att ronaldinho spelar ”istället” för kaká, för han började spela hos oss när kaká fortfarande var som gillar honom lär inte bli glada över detta haha.. Jag tycker faktiskt inte om honom alls! Så jag är inte en av de miljontals tjejer som tycker ”ååh han är så snygg” och blabla.. Man kan ju inte tycka om en spelare bara för utseendet liksom. Så nej jag tycker inte om honom, inte ett dugg!

shaggy sa...
om du var tränare för milan
vad är första grejen som du skulle göra för förbättra AC Milan?

Svar:
Bra fråga.. bara det vore sant haha!
Det är inte världens lättaste yrke direkt, så det är nog svårt att säga.. Troligen skulle jag vilja att de kör mer offensivt, skulle ge våra unga okända spelare chansen att spela mer , och låta de gamla och trötta lägga skorna på hyllan!

kaka sa...
Hur känns det nu när kaka inte spelar för er längre?och vad tyckte du om honom innan han flyttadde?

Svar:
Kaká är min favoritspelare, och kommer alltid att vara det. Men bara för att han bytte lag gjorde jag givetvis inte det! Det kanske låter konstigt men jag saknar honom haha.. I början kändes det konstigt för att han lämnade oss, jag blev skitbesviken faktiskt.. Ville att han skulle göra som Maldini och vara en Rossoneri för alltid.. Hans dröm har alltid varit att spela i Real har han själv sagt, så jag är glad för hans skull och att hans dröm gick i uppfyllelse.

Anonym sa...

umebo?
Svar:
Nix. Uppsalabo! :)

milanblogg läsare! sa...
är du tjej? isåfall.. hur känns det att vara lite "annorlunda" från de andra genom att gilla fotboll? har du några andra intressen förutom det?? Och vad lyssnar du på för musik??
Svar:
Japp jag är en tjej. Det känns inte annorlunda att gilla fotboll, för nu för tiden är det väldigt vanligt.. Alla kollar väl på fotboll någon gång, men jag kollar regelbundet, så det är nog den största skillnaden mellan mig och vissa tjejer. Mitt främsta intresse är fotboll, men tycker om dans och har gått på det. Det är blandat, men jag älskar hiphop! Mina favoritrappare är 2pac och 50 cent, men jag lyssnar på oldschool för det mesta.. (N.W.A. (Eazy-E, Ice Cube, Dr.Dre m.fl.), Bone thugs, Run DMC..) och så vidare :)

Kalle sa...
Först vill jag säga att du skriver en sjukt bra blogg. själv hejar jag inte på något speciellt lag utan jag kollar bara på fotboll...men din blogg är väldigt bra!
vad tycker du om maldini och hans fotbollsavslut?

Svar:
Tack så mycket Kalle, uppskattar det!
Ja, vad ska man säga om det? Tycker inte att det var det bästa avslutet för en sån stor spelare.. Maldini är tidernas spelare tycker jag, Il capitano! Hans debut för Milan var som 16 åring, så han har mycket erfarenhet.. Hans sista match var ju mot Roma, det vart torsk med 3-2 och inte nog med det så visade inte fansen (som var på plats) deras uppskattning.. Det var väldigt respektlöst tycker jag, så det vart både som en hyllning och håning på hans sista match. Respekt till honom!


Fortsättning på frågorna följer!
/ Pegah Milanista

5 kommentarer:

 1. FETT NICE!! gillar din musikstil:D

  SvaraRadera
 2. skön du är pegah,fortsätt så!!! :):):)

  SvaraRadera
 3. din blogg är fett najs!

  SvaraRadera
 4. nice :) när kommer del 2

  SvaraRadera
 5. DEN Bästa tjejen genom tiderna, det är pegah d!!!!

  SvaraRadera