tisdag 3 november 2009

Milan - Real: Välkomna till San siro

Ikväll är det dags!
Blir det revansch för Real eller dunder-utklassning av oss?
Det återstår att se...
Jag minns dagen innan 3-2 mötet bortaplan.. Haha.. Minns inte någon som sa att vi skulle vinna, och jag skämtar inte. Någon sa till och med att vi skulle bli "rejält utklassade" och att vi skulle "skämma ut oss"... Men det var ju deras åsikter. Jag skröt inte för mycket om laget, utan jag höll en låg profil samtidigt som jag tänkte; "Pff.. Klart vi vinner, skiter väl i vad de tycker". Och ja, vi vann faktiskt!
Själv säger jag ingenting om denna match heller, för ju mer man skryter och tror för mycket, desto större besvikelse blir det om man torskar.. Fast å andra sidan har jag inte sagt att vi ska torska heller. Men ja, ni fattar. Man hoppas på det bästa!

Ikväll förväntar sig Kaká ett och annat från fansen. Däribland ett varmt välkomnande..
"Efter alla dessa åren förväntar jag mig ett trevligt välkomnande. Matchen imorgon kommer att bli svår" - Källa: acmilan.com

- Själv tycker jag inte han ska förvänta sig någonting.. Det enda välkomnandet som sker ikväll är i form av hyllning till laget, som en "good-luck charm".

Startelvan: Dida, Pato, Ambrosini, Zambrotta, Silva, Oddo, Pirlo, Nesta, Borriello, Pato, Seedorf, Ronaldinho.
Higuain & Borriello: Lika farliga just nu, båda spelarna gjorde 2 debutmål och avgjorde de senaste matcherna för både Real & Milan. Håll koll på de två!

Forza Milan per sempre!
/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

  1. Gick inte som väntat

    SvaraRadera
  2. 1-1 var bra, fast domaren var lite konstig....

    SvaraRadera