torsdag 26 november 2009

Milan 1-1 Marseille

Igår tog det slut på nio-matcher-med-seger-i-rad då matchen slutade 1-1 hemmaplan..

Målskyttar:
Borriello-
kör en luring, fintar snyggt förbi Heinze och skjuter in i mål! Vilken drömstart tänkte jag.. Men sen var det slut med det..
Lucho (Marseille) - Niang drämde ett inlägg, Dida springer ut ur målet för att få tag i bollen, bollen förs till Lucho då målet står öppet och Lucho missade inte den chansen..
Gula kort: Ambrosini, Zambrotta (missar nästa match)

Vad tycker ni om matchen? Kanske inte den bästa, men jag tycker att det var jämnt mellan oss och fransmännen, älskade vårat anfallsspel i slutet men samtidigt kämpade Marseille och lät sig inte blir nedtryckta, de fortsätter överraska som sagt.. Så 1-1 var ett rättvist slut för båda lagen på de 93 spelade minuterna, även fast vi kunde ha gjort bättre ifrån oss..

Fin målchans i början var det i alla fall, härlig boll av Pirlo som ledde till att Zambrotta stod helt fri med Mandanda i mål, skott, rakt på målvakten..
I första halvlek blev Oddo (nu skadad?) utbytt mot Abate. Skulle velat se fler byten i andra halvlek, bland annat Pippo..

Vi är ännu inte säkrade en åttondelsplats, men det gäller att ge allt den 8 december, då vi kör mot Zürich. Vinner vi, så är vi säkra..
Vi fixar det, jag vet det.

Forza Milan!
/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

  1. jag tror Oddo fejkade sin skada, och abate gjorde inget heller för den delen..

    SvaraRadera