lördag 1 januari 2011

Sambakungen lämnar Italien

Senaste nytt!

Sambakungen lämnar nu Milan och Italien, matchen mot Roma var nämligen det sista man fick se av honom i den rödsvarta tröjan, innan uppehållet. Jag pratar självklart om Ronaldinho, en spelare som jag anser är älskad av de flesta. Visst, folk brukar skämta om hans utseende osv.. Men i helhet har jag faktiskt inte träffat på någon person som ogillar honom på något sätt.. Älskad av alla, det är Ronaldinho! Kaká också för den delen..

Och idag fick man tyvärr läsa att han nu kommer lämna oss för att återvända hem till Brasilien och spela för Gremio, ett lag där han spelade i, innan hans tid i Frankrike, Spanien och till sist Italien.. Vad fint av honom att vela avsluta sin karriär där den en gång började.
Det är synd faktiskt, att se en sådan fin spelare lämna Milan. Men om jag kunde komma över Kaká så är nog detta inga problem!
Önskar dig all lycka i världen och jag tackar för din tid hos oss. Älskade Ronnie!/ Pegah Milanista

3 kommentarer:

 1. Han har inte samma energi som han hade förr, och Milan har många duktiga spelare just nu, lika bra att han lämnar. :) Förstår ändå att det är tungt, det är alltid tung när spelare lämnar klubben!

  / www.chelsea-prideofengland.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. så synd.. kommer sakna honom :( hoppas han får sin glädje hemma <3

  SvaraRadera
 3. Bara så du vet är inget officiellt än.

  SvaraRadera