söndag 23 januari 2011

Inför Milan - Cesena; Dags för revansch?

Första bortamötet mot Cesena i början av säsongen skapade stora rubriker då Milan tillsammans med nykomlingen Ibra föll med 2-0.

Dagens Milan ser definitivt mer annorlunda ut och jag tycker att man gott och väl kan säga att en vinst inte är så oförutsägbar.. Så vi vill ha revansch ikväll.. *tar i trä*
Storlagen som bland annat Inter (torsk), Lazio (torsk) och Juventus (kryss) tappade 3 viktiga poäng idag, och nu är det dags för oss att ta igen efter att ha kryssat under föregående omgång mot Lecce, onödigt värre..
Och helgen innan det blev det kryss mot Udinese då den galna matchen slutade 4-4, riktiga hjärtklappningar där i slutet asså..
Så det kunde ha gått bättre nu i början på året.. I torsdags mötte vi Bari (Coppa Italia) vilket gick lätt som en plätt med en 3-0, men det är väl självklart så det ska vara när man möter Serie A:s bottenlag..

Trolig startelva (4-3-2-1):
Abbiati;
Abate-Nesta-T.Silva-Antonini;
Gattuso-Ambrosini-Flamini;
Robinho;
Pato-Ibrahimovic

- Denna startelva är alltså enligt Gazzettan, men jag tror inte att det skulle någon större förändring, kanske att Cassano startar istället för Robinho som treq?
Och en annan förändring man kan se redan nu är att Seedorf inte kommer starta! Han står med på skadelistan (brukar inte önska att spelare blir skadade men denna gång är jag jävligt glad över det) och redan i torsdags mot Bari märkte man att det gick betydligt snabbare i mitten när han var frånvarande.. Hoppas det ser likadant ut idag, och att unge Merkel får spela efter att ha gjort bra ifrån sig mot Bari..
Skadelistan: Strasser, Pirlo, Boateng, Zambrotta, Amelia OCH sist men inte minst; Seedorf..

När det gäller Cesena ligger laget på en 18:e plats i ligan och har inför kvällens match en anfallare avstängd, nämligen Giaccherini, samt Jiménez som är nummer 2 på listan över Cesenas bästa målgörare denna säsong med sina ynka 3 mål.. Tufft läge.
Trolig startelva (4-3-3):
Antonioli;
Ceccarelli-Pellegrini-Von Bergen-Della Fiore;
Caserta-Colucci-Sammarco;
Schelotto-Budan-Malonga

Matchen drar igång kl 20.45 men söndagens Club Calcio drar igång kl 20.00, på TV4sport!
AVANTI MILAN!

/ Pegah Milanista

1 kommentar: