lördag 1 januari 2011

I Milanvärlden just nu..

- Allegri om 2010: "Mitt 2010 var fantastiskt. Min dröm, det är att förbättra mig själv för att kunna nå toppen. Det handlar också om tur att vara på rätt ställe vid rätt tillfälle. Jag skulle vilja vinna någonting år 2011.. Scudetton? Vi kan mycket väl vara på topp till ända till slutet av säsongen.."

- Det var under den föregående veckan då alla milanisti fick ett väldigt tragiskt besked. Nämligen att våran eller aa "våran" Leo, nu har gått över till den mörka sidan av Milano.. Efter att tidigare ha varit en Milanspelare under 90-talet, men också tränat laget under en säsong, och i princip varit bland Milan under större delen av sitt liv.. Trodde inte ens mina ögon.. Stor besvikelse faktiskt. Roma, som tidigare erbjöd Leonardo en plats i laget som tränare, blev nekade, då Leo hävdade att han "fortfarande hade hjärta för Milan". Men vad nu? Det är väl bara att tacka för tiden, men cred till dig som lyckades iaf komma topp-3 förra säsongen, med tanke på att var en helt oerfaren tränare. But still.. Skäms Leo.. Du var en Milan-ikon.

- Som ni alla vet så har Antonio Cassano (!) åkt tillsammans med laget till Dubai där de just nu befinner sig, för att imorgon möta Al Ahli i en vänskapsmatch.. Se de härliga bilderna nedan! Så skönt de verkar ha det, medan vi är fast i denna kyla.. Tror att Ice Age 4 kommer spelas in i Sverige (haha).

Fan vilka härliga bilder! Det fanns runt 200 bilder på nätet.. Och på ungefär 50 av bilderna får man se massa fans som tar kort med spelarna, längs stranden.. Vill jag befinna mig i Dubai eller vill jag befinna mig i Dubai..?! :(

/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

  1. Ser varmt och skönt ut!

    / www.chelsea-prideofengland.blogspot.com

    SvaraRadera