söndag 16 januari 2011

Inför Lecce - Milan; 3 säkra poäng krävs

Mot Stadio Via del Mare, dags för den 20:e omgången i Serie A.

Ikväll gäller det att ta hem 3 poäng med tanke på att vi har både Napoli & Lazio med bara 3 poäng bakom oss.. Alltså kan en förlust för oss idag innebära att vi inte håller kvar vid förstaplatsen, om något av de tidigare nämnda lagen vinner deras matcher under nästa omgång. Sedan har vi Inter som definitivt har klättrat.. Tre raka vinster och 2 mindre matcher spelade kan innebära fara för våran del, så nu gäller det att akta rygg!

Trolig startelva (4-3-1-2):
Amelia;
Abate-Nesta-Silva-Antonini;
Ambrosini-Gattuso-Flamini;
Seedorf;
Pato-Ibrahimovic

Som ni ser är Abbiati fortfarande borta och blir ersatt av Amelia, och idag får vi hoppas på att han inte släpper in 4 mål som sist.. Men med tanke på att Nesta är tillbaka i mittförsvaret tillsammans med Thiago Silva så kommer det gå betydligt bättre, och då hoppas jag på att försvaret inte sover, som sist. Skärpning!
I mitten ser vi Ambrosini, Gattuso och Flamini.. F.F. (fransmannen Flamini, haha) kommer tillbaka efter skadan och får starta direkt.. Kanske lite skakigt..
Som trequartista ser vi Seedorf.. Say whaaaat Allegri? Mister har bestämt sig för att ge Seedorf en sista chans trots hans tabbar.. Seedorf var något annat förr i tiden.. Nu vet jag inte vad han är och vad han gör på plan. Det kanske Allegri vet, med tanke att han låter honom starta.. Men som sagt, last chance! Hoppas han är dålig så han blir utbytt och aldrig mer får spela igen! Hihi.
Och framför Clydie har vi Ibra och Pato! Hoppas Pato är rejält laddad, för det såg han ut att vara förra helgen med sina 2 mål.. Härligt att ha honom tillbaka!

På bänken har vi bland annat Cassano, Robinho, Merkel, Strasser.. 4 ansikten som jag vill se på plan! I alla fall Cassano, som det har gått bra för hittills.. Alla väntar bara på debutmålet nu..
Skulle vilja se honom spela som trequartista idag istället för Seedorf. Eller ja, i för sig.. Vem vill inte det?
Och till sist har vi skadelistan, och där står det namn som Boateng, Abbiati, Zambrotta, Jankulovski, Pirlo och Inzaghi.

Första mötet mot Lecce, som också var säsongens första match för oss, slutade bättre än vad alla hade trott. 4-0 blev det, medan det fanns en Ibra som satt på läktaren och blev bjuden på en riktig show, då bland annat Ronaldinho befann sig på plan, vilket han tyvärr inte gör idag. Sambakungen har nämligen rest hemåt till Brasilien, för att troligtvis avsluta sin karriär där..
För Lecces del gick det bra till under förra helgen. Bottenlaget tog med sig hem 3 poäng från Rom där de mötte Biancazzurri, nämligen Lazio. Lazio spelade precis klart deras match mot Sampdoria som slutade 1-0 . (Kozak målskytt, fast väldigt misstänkt offside..)
Så det är definitivt ett plus för dagens hemmalag inför denna match.

Matchen visas på TV4sport, avspark 20.45.
Hoppas att kvällens match blir en bra avslutning på denna roliga helg som jag har haft!

A V A N T I M I L A N !
/ Pegah Milanista

4 kommentarer:

 1. FOOORZZZAAA INTEER Y LEOOO !!!!

  SvaraRadera
 2. FOOOORZA INTEEER!!!
  MERDA MILAN!!

  Beshin bini baba ;D

  SvaraRadera
 3. forza milan forza caZZZano;)

  SvaraRadera