onsdag 6 januari 2010

Milan 5-2 Genoa; Målkalas!

Vilken dunder bra start på året!

Första halvlek:
Matchen rullade igång fint, vi får en straff som Ronnie fick äran att sätta.. meeen Amelia läste av honom rakt av och tog emot bollen som sköts i målets vänstra kant.. Ett segt skott, inte okej Ronnie! Matchens första (men definitivt inte sista) mål kom i den 25:e minuten då Sculli nikade in bollen fint, Abate var på, men var för seg.. Och Dida lyckades inte nå bollen! Efter 7 minuter får vi återigen en straff (Amelia gult kort) som Ronnie sätter denna gång, han lurar Amelia och skjuter i målets vänstra hörna..
6 minuter senare.. då blev det massor av passningar som verkade förvirra Amelia och Genoa spelarna, och efter skickliga passningar får Silva tag i bollen som avslut, och vips så står det 2-1!

Andra halvlek:
Efter endast 3 minuters spelande stod det 3-1 till oss, tack vare Borriello.. Han slog till 2 gånger denna underbara kväll och innan han lämnade planen stod det 4-1 vilket verkligen inte blev slutresultatet.. Borriello lämnar planen och in kommer Huntelaar! ÄNTLIGEN! Blev så glad.. Och det dröjde inte länge till han fick sin chans.. Han satte straffen som blev hans 3:e Milan-mål!
Hoppas att han får mer speltid nu..
Men än var inte matchen slut. Den 79:e minuten får Suazo tag på en fin boll som han inte tappade och ensam drog till mål, körde en luring på Dida, och sköt in i mål!
Sedan blev det slut på målkalaset och 5-2 blev kvällens slutresultat.

Gula kort: Ambrosini & Borriello

Hoppades på 2-1 innan matchen hade dragit igång. Men men, bättre blev det! Kan säga att matchen gjorde min dag, som för övrigt bestod av tråkigheter och matte räknande..


Kramkalas efter Silvas mål... Grazie ragazzi!
/ Pegah Milanista

11 kommentarer:

 1. SÅ JÄVLA BRA DU ÄR!!!!!!! älskar din blogg!

  SvaraRadera
 2. forza milan, detta förtjänar vi

  SvaraRadera
 3. Detta var nog bland den sämsta sammanfattningen av en Milan-match jag hört. Även fast jag är Rossoneri.

  SvaraRadera
 4. Forza Milan! :D Jag är så chockad att Ambrosini fick gulkort? hahha bööööööööö

  SvaraRadera
 5. du e sämst effe, ingen har tvingat dej läsa

  SvaraRadera
 6. @iko: I hopp om att läsa en Milanblogg som i sig är helt okej, utöver detta inlägget, vill jag inte mötas av sådana här inlägg från kaxiga datornördar som dig. Tror du inte Tjejen tål/ vill ha lite kritik? Vakna upp ur datorstolen och gå och duscha.

  SvaraRadera
 7. alla ni som hatar behöver inte kommentera. hon gör ett bra jobb med bloggen. BRA PEGAH FORTSÄTT SÅ!!!! tror ni hon är proffisionell sportkommentator eller? hon skriver bra för en TJEJ i hennes ålder!!

  SvaraRadera
 8. rätt sagt ANONYM! hon e fan bra.. ta åt dig av det vi skriver pegah;)

  SvaraRadera
 9. GO PEGAH GO PEGAH GO PEGAH , från din '' black is beautiful'' :)

  SvaraRadera
 10. Effe. Jag förstår inte vad som är det dåliga med detta inlägg? borde du inte ta en synundersökning?

  SvaraRadera
 11. Haha, utöver detta inlägg? det är fan bra skrivet, fattar inte vad ni tjattrar om.. Var glada över att det finns en bra milanblogg som denna, var tysta. och läs den istället!

  SvaraRadera