fredag 29 januari 2010

Bra & dåliga nyheter

Jag kan börja med de dåliga nyheterna...
Som alla vet så åkte vi ut ur Coppa Italia under onsdagskvällen då vi mötte Udinese på San Siro. Matchen slutade 1-0 till Udinese, och kvällens målgörare var Inle, som gjorde mål den 56:e matchminuten, på grund av Antoninis tabbe..aj aj.

Nu till bättre nyheter...
- Det är fastställt att Pato är tillbaka i Milano igen, efter rehabiliteringsträningen i Brasilien. Givetvis tycker han att det var en tung derbyförlust i söndags, men också att ligan inte är slut än, och att det är fler matcher kvar att spela.. Han säger att han mår bättre och tros spela mot United..
- Alessandro Nesta har påbörjat det fysiska arbetet och beräknas att vara tillbaka och träna med laget någon gång under nästa vecka..
- I början av denna vecka kommer Oddo att genomgå en läkarundersökning och fysiska atletiska tester innan han också börjar aktiviteterna med laget..
Källa: acmilan.com

/ Pegah Milanista

3 kommentarer:

 1. det var längesen oddo var på plan. hoppas han hittar vägen tillbaka igen ;)
  Samma sak med nesta.

  SvaraRadera
 2. tycker inte egentligen de spelar någon roll om oddo spelar eller inte..
  keep it up

  SvaraRadera
 3. -Är det bara jag som märkt att Milan inte har några ytterbackar bortsett från Zmbrotta och Oddo. och de två som man ahr är inte mycket att hänga i julgranen.

  -Jankulovski är Yttermittfältare(och sämst)
  Antonini är också mittfältare egentlgien likaså är Abate.
  Andra spelare som kan användas på ytterbakcspositionen är Bonera, Favalli, Flamini, Beckahm o kaladze. (Kan tänka mig att thiago Silva skulle kunna spela där också han kan spela överalltXD) Men som sagt Milan har inga ytterbackar därför hade jag hellre sett att man lånade in en YB istället för kronsopan Mancini(har aldirg gillat honom).
  -oddo är ett svin och en dålig fotbollspelare
  -Zambrotta blir aldirg vad han en gång var
  -Abate har speeden men typ inget annat
  -Antonini e bra framåt men inte bakåt.
  -Jankulovski "bra" framåt usel bakåt. SÄMST!
  -Favalli(som YB) LOL
  -Bonera njaa
  -Flamster: "Jag vill inte spela där"
  -Beckham njaa:P

  SvaraRadera