måndag 25 januari 2010

Inter 2-0 Milan

Och så händer det igen.. Varför? Det jag hade fruktat, men det jag verkligen inte trodde skulle ske. Jag tror inte att så många trodde att det skulle hända. Satte mig ner i soffan innan matchen, lite nervös innan avspark men samtidigt stolt med Milanhalsduken runt halsen, och hoppades på derbyrevansch.. Men det blev långt ifrån en revansch.. Inter sänkte oss med 2 mål och gjorde resten av kvällen lika svart som kläder under en begravning, vilket känns tungt..

Jag trodde på Milan, men efter matchen blev det andra resultat än vad jag hade hoppas på. Jag är ingen dålig förlorare, och jag skyller inte heller förlusten på någonting. Den Milan jag såg igår var inte den Milan jag hade väntat på att se, och inte heller det Milan som jag hade sett under de tidigare matcherna..
Trots det faktum att vi inte hade Pato, Zambrotta och Nesta på plan, va gårkvällens startelva en startelvan som hade funkat utmärkt..
Straffen i slutminuterna skulle inte ha gjort sån stor nytta, och verkligen inte när Cesar läste Ronnie rakt av och räddade straffen.

Matchens diss(ar):
- Domaren.
Det röda kortet till Sneijder? Mer än onödigt gjort av Rocchi. Och vad hände med våran straff som vi skulle ha i första halvlek? Bortdömt.. Riktig pajas..
- Känslan. Den känslan jag hade under/efter matchen var det sista jag ville känna. Tror inte jag var den enda som var upprörd och fällde tårar..
- Poängen. Snart kör vi den ospelade matchen mot Fiorentina.. Så de nuvarande 9 poängen mellan oss och rivalerna kanske blir 6? Om vi inte vinner vet jag inte vad jag gör. Då är det arrivederci till scudetton. Eller det kanske redan är det?..

Matchens hiss:
- Nerazzurris målvakt.
Trots att jag var nedstämd och bara ville stänga av TV:n kunde jag inte sluta tänka på vilken bra målis han hade varit under matchen. Jag ska inte vara en dålig förlorare. De blåsvarta vann med 9 man, däribland en bra målvakt. Bravo Julio Cesar.

Grattis till alla interisti. Och till oss milanisti, fortsätt hålla huvudena högt uppe, för jakten på den 18:e ligatitetln är långt ifrån över, så det är bara att fortsätta kämpa...
/ Pegah Milanista

5 kommentarer:

 1. grazie, bra skrivet. lider med dig

  SvaraRadera
 2. Hej Hej!

  Jag gillar din realism. Men jag måste tillägga att Seedorf spelade och att om man hoppas att Seedorf och Zambrotta ska förändra matchbilden ska man spela i serie B. Hihi

  Nej Lycka till i framtiden och fortsätt skriva.

  Btw lycka till mot ManU!

  SvaraRadera
 3. milans backlinje är ingenting utan nesta och silva.

  SvaraRadera
 4. boriello var ju helt isolerad där uppe. vi behöver pato.

  SvaraRadera
 5. efter den här matchen tror jag inte milan har en chans mot united.. sorry! men bra skrivet

  SvaraRadera