måndag 18 januari 2010

Milan 4-0 Siena

Ännu en gång har vi levererat, denna gång blev det snarare en lekstuga á la Ronaldinho som serverade ett läckert hattrick också..

Första halvlek - Tummen upp för Borriello & Ronaldinhos fina spel. Borriello var klarvaken under hela halvleken och satte ett mål till slut, som jag tycker var helgens finaste! Ska inte heller glömma Antonini, hittills inga mål men ger han cred för toppenspel, och hoppas att det förblir så under de kommande matcherna..
- Gol uno: Borriello fälls vid straffområdet som kostar Siena's Curci ett rött kort vilket innebar straff för våran del! Ronaldinho får äran, och sätter den i vänstra stolpen!
- Gol due: Boriello slog till, denna gång med hjälp av Pirlos härliga skott som han fint tar emot med huvudet och vips så stod det 2-0.. Får inte nog av honom alltså, vilken skön spelare.. Respekt!

Andra halvlek - Borriello lämnar planen 78:e minuten, återigen med stående ovationer från publiken. Vilken spelare! Utbytt blev också Nesta (Favalli in) Leo ville inte riskera att mittbacken skulle skada sig inför derbyt.. P.S. Nu har vi bevisat att vi inte är så beroende av Pato som alla verkar tro..
- Gol tre: Ronnie! Nickar in 3-0 målet via Beckhams skott från hörna. Jubel och kramar för oss, men samtidigt en riktig kalldusch för Siena..
- Gol quattro: I slutminuterna tänkte jag "härligt, nu har vi 3 poäng och men än var det inte slut, och Ronnie bjöd på ett saftigt mål som blev matchens sista.. Hattricket i den 89:e minuten sattes i vänstra kanten.. Finner inga ord.
Efter hattricket var showen slut, och det blev en Ronaldinho show..

I början av säsongen var allt detta oförutsägbart, men oturen har vänt och nu väntar det ljusare tider för oss...
Det är i såna här lägen man är stolt över att heja på det rätta laget från Milano.. Forza Milan!
3 stabila spelare i dagens stabila Milan..
/ Pegah Milanista

6 kommentarer:

 1. GRAZIE MILAN!! och grazie pegah för en utomordentlig blogg. verkligen.

  SvaraRadera
 2. så härligt! :D Forza Milan! <3

  SvaraRadera
 3. bra matchanalys ;) forza!

  SvaraRadera
 4. Härligt att se Milan i toppform igen. Keep it up Pegah!

  SvaraRadera
 5. skitbra skrivet. (även om det är lite sent att kommentera)

  SvaraRadera