måndag 11 januari 2010

Juventus 0-3 Milan; GRAZIE!

Tittarna fick uppleva underbar italiensk fotboll igår kväll..
Återigen blev Juve utskämda hemma.. Nu får fotbollsvärlden se upp för vi är tillbaka som ett hot för alla lagen i ligan, and we aint leaving!

Kvällens målgörare:

Nesta - lite av ett tur mål via hörna i 29:e minuten, trots massa Juvespelare runtomkring.. Men jag anser honom som den bästa mittbacken och skönaste liraren, han är fantastisk!
Ronaldinho - Slår till två gånger! Har hört det förut och kommer höra det igen, att Ronnie aldrig kommer bli "lika bra som han var i Barca" - delvis sant, men vad säger ni nu då? Ingen klassisk one man show, men gör ändå succé på plan och fortsätter överraska alla milanisti match efter match.. Underbart!
"Nu kommer jag in på planen med exakt rätt känsla, jag är laddad och lagets spel gör att jag kan spela den fotboll som passar mig" - Ronnie himself (goal.com)

Vad det gäller andraplatsen håller vi i den hårt, just nu ligger Inter fortfarande 8 poäng framför oss, men jag fortsätter påminna om den ospelade matchen mot Fiorentina som kommer spelas 27:e, alltså 3 dagar efter derbyt mot de blåsvarta..

/ Pegah Milanista

4 kommentarer:

 1. Bästa matchen ni har spelat hittls, grattis grattis..

  SvaraRadera
 2. underbart, utklassning!

  SvaraRadera
 3. Inter får väl se upp efter er nu :P

  SvaraRadera
 4. det är bra pegah :D Fooorza Milan ;)

  SvaraRadera