tisdag 8 december 2009

Inför Zürich - Milan

Ikväll väntar Zürich på oss, ett nytt Milan som har haft alla matcher under kontroll på senaste tiden..

Trolig startelva: Dida, Abate, Nesta, T.Silva, Antonini, Ambrosini, Seedorf, Pirlo, Pato, Borriello, Ronaldinho.
Avstängda spelare: Zambrotta
Avspark: 20.45, och för oss som inte har Viasat blir det stream!

Håll koll på:

  • Borriello - Fortsätter leverera och göra bättre ifrån sig match efter match, senast mot Doria satte han 1-0 redan 2:a minuten. Ikväll startar han och är målhungrig som aldrig förr..
  • Ronaldinho - Brassen har utvecklats mycket sen han började spela hos oss. Knas i början med en Dinho som inte verkade åtstadkomma någonting, som jag gjorde med både Huntelaar & Borriello fortsatte jag hoppas tills hans gnista och den riktiga Ronaldinho skulle komma fram.. Well guess who's back?
    Han kanske inte må bli som förr .. "The one man show".. Men han har Det, och han är en jävligt bra fotbollsspelare. Körde förträffligt mot Doria med 2 assist men fick sluta spela då det började kännas i låret.. Hoppas det ser bättre ut ikväll!
Schweizarna har det inte gått bra för.. Laget ligger 7:a i ligan, och när det kommer till CL-gruppspelet har de bara vunnit 1 av 6 matcher hittills.

Det som alla fans och övriga tittare kommer att få uppleva ikväll är långt ifrån en revansch, det kommer att vara en utklassning mina damer och herrar...
Forza Milan!
/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

  1. oerhört bra skrivet. såsom grabbbarna spelar nu ser det bra ut

    SvaraRadera
  2. inteså bra spelat men vidare kom milan! nice!

    SvaraRadera