onsdag 9 december 2009

Zürich 1-1 Milan; Oväntat

För att vara helt ärlig så hade jag väldigt höga förhoppningar om gårdagens match, och den slutade inte som jag (eller alla fansen överhuvudtaget) trodde det skulle. De flesta hade nog tippat 0-4 eller 0-5 till oss. Jag blev överraskad över slutresultatet efter de 93 spelade minuterna på Zürichs hemmaplan.

Om matchen:
Matchen kördes igång bra, vi var helt klart bättre i början.. Men vad hände sen? Ingen kontroll, slarviga passningar, och vad det gäller Gajics frisparsksmål verkade Dida inte veta vad han höll på med.. I andra halvlek blir Borriello nerdagen vid straffområdet, helt klart straff som ledde till att Ronaldinho kvitterade och då stod det 1-1 som blev slutresultatet. Det fanns flera bra lägen som kunde ha lett till ett målkalas men vi tog inte tog vara på.
Surt och tråkigt, hade hoppats på fler mål och bättre match.. Men ger självklart cred till Zürich, som jag tycker spelade bra fotboll igår, trots alla deras förluster.
Gula kort: Abate, Seedorf

Men men, ska inte klaga! Vi fick i alla fall inte storstryk på hemmaplan med 4-1 (skitsynd), och dessutom har vi nu gått vidare till åttondelsfinal, ett tack till Los Blancos också, självklart.