söndag 13 december 2009

Milan 0-2 Palermo; Vad hände?

Vad fan var det här? Imbarazzante ragazzi...

Första halvlek:
Bra start för Palermo, minst 5 bra anfallsskott på 3 minuter. Det var ett bra spel med flyt, och med många målchanser, speciellt för våran del. Fina inlägg från Ronaldinho som inte ledde någonstans, och hela tiden fanns det en Seedorf som drev bollen mot mål med Borriello redo, fast dock blev det inga mål.. Håller med kommentatorn med att det var en av de bästa och energifulla halvlekarna jag sett, i alla fall denna säsong.

Andra halvlek:
Ni såg ju själva hur det gick.. Första målet kom från Miccoli i 49:e minuten, skott från vänsterkanten rakt in i mål, skitsnyggt! Palermo verkade ha blivit maxade efter det målet, de började ta över och sen kom matchens andra och sista mål i 62:a minuten, av Bresciano med förtjänst av Miccoli såklart. Då började jag verkligen bita sönder naglarna..
Matchens diss går till våra usla avslut.. Alltså vafan? Massor av målchanser, men avsluten sög! Pato hade en jättechans till att göra mål i slutet, men det hände inte heller.. Men det roligaste var ju när Flamini blev inbytt.. Herregud.. Och ingen Huntelaar idag heller? Låt killen visa vad han går för, stackaren var ju ständigt bänkad i Real och nu i Milan också? Där blev jag fan sur.
Och sen var det inget mer med det, matchen tog slut, Delio Rossis nya Palermo vann för andra gången i rad, men det blev en osis för oss då det inte blev fjorton segrar/oavgjorda i rad..

Tur för oss att Inter körde 1-1 mot Atalanta och att Juventus körde 3-1 borta mot Bari.. Så nu är vi fortfarande tvåa fast denna gång med 5 poäng bakom Neazzurri...


Inte den bästa prestationen man sett..
/ Pegah Milanista

4 kommentarer:

 1. synd att se er förlora mot ett sånt skitlag

  SvaraRadera
 2. inte den bästa matchen milan kört men om man jämför med den milan som va i början av säsongen har ni utvecklats rejält och det är det bästa

  SvaraRadera
 3. håller med balotelli + att milan kan vara glada över leos utveckling.

  SvaraRadera
 4. håller också med balotelli:P milan kan bara se framåt

  SvaraRadera