måndag 5 oktober 2009

Omgång 7

Lördag 3 oktober
Inter 2-1 Udinese
Bari 0-0 Catania

Söndag 4 oktober
Cagliari 1-2 Chievo
Atalanta 1-1 Milan
Fiorentina 0-0 Lazio
Siena 0-0 Livorno
Sampdoria 1-1 Parma
Roma 2-1 Napoli
Bologna 1-3 Genoa
Palermo 2-0 Juventus
/ Pegah Milanista

3 kommentarer:

 1. INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

  SvaraRadera
 2. -Är det resultaten det är fel på eller är det Milan som är felet????

  *hmmmm

  SvaraRadera
 3. Milans säsong hittills är allt annat än lyckad. Spelarna verkar vara helt trötta på sina jobb ingen på plan visar vilja, stillastående och fantasilöst. Men vad är det som är felet är det spelarna, berlusconi eller Leonardo??

  *Milan har som säkert alla vet inför denna säsong skaffat en ny tränare, Leonardo(Non Vinci), han har ingen tidigare erfarenhet av att träna. Han är en fd Milanspelare och har under de gångna åren arbetat som scout i Milan. När det blev klart efter sista macthen 08/09 att han skulle ta över tror jag nog alla Milanistis fylldes av alldeles FÖR MYCKET hopp. Vi skulle äntligen bli av med Ancelotti och få en ny ung fräsch träanre som sagt att han ska satsa på offensiv fotboll.. Att höra att Ronaldinho tränat som en galning under sommaren och var 100% fit för att ta över Kaka's roll gjorde att man som Milan fan fylldes av ännu mer hopp. Men när säsongen väl startade gick alla drömmar i kras. En gråtande Leonardo vid sidlinjen en alkoholiserad Ronaldinho i Paris och ett helt stilla stående lag på plan. Vem bär skulden?
  Inte Leo enligt mig han kan ju inte göra något, under sommaren bad han om förstärkningar men fick inte det. Milans transfer var totalt ett misslyckande: Allt börjar med att ung lovande vänsterback anländer för att några dagar senare återvända. Det är ledningens fel helt klart. Transfern slutade med Huntelaar Onyewu och 3 spelare som återanlände efter lån/ delat ägar skap8Abate Storari Di Gennaro).
  Även ny förvärven har varit skit.
  Det är som sagt ledningen som sköter värvningarna så det är ledningen som är den största boven, efter det kommer laget. SÅ JÄVLA USELT. Leonardo står och skriker men ingen verkar höra.


  Enligt mig är det alltså inte Leonardos fel att det går som det gör för Milan just nu utan det är 100% Berlusconis o Skallianis fel!

  Gör man sig av med både Kaka’ och Gourcuff får man fan se till och skaffa bättre ersättare än en överskattad Huntelaar och en genomrutten afroamerikan är inte OK, inte om laget heter Milan iaf.  Berlusconi pezzo di merda!

  Ser mörkt ut vi får vänta på ljusare tider.....
  FORZA MILAN!

  SvaraRadera