onsdag 28 oktober 2009

Napoli 2-2 Milan.. Vaaa?

Rejäl huvudvärk nu!

Vi gör 2 mål på mindre än 6 minuter i början av första halvlek, dominerar matchen till det mesta, Napoli hade många farliga lägen, vi klarade oss finfint medans vi höll tillbaka, domaren verkade vettig enligt alla milanfans då det inte blev straff för Napoli, MEEN sen i slutet blir det fail och så står det helt plötsligt 2-2 .. Vafan!
Ja, ni som följer bloggen vet ju att jag alltid säger "fotboll är fotboll, det man minst anar kan hända", detta är exempel på ett sånt tillfälle!
Själv var jag totalt säker på vinst ikväll..

Matchen visades inte på TV, så var tvungen att streama, men en skön engelsk sportkommentator var det iallafall! "36 of age, and still high class" det var det han sa om Pippo, och yes det stämmer! Vet inte om det bara är jag men jag känner alltid att det är något magiskt som sker när Pippo är på plan, han må vara offside-kungen, men för mig är han kung överhuvudtaget. Respekt till han!

Tänk om vi bara hade kört 90 minuter.. Det känns alltid tungt att inte vinna, men hellre oavgjort än en förlust!
Pippooo mio, alltid lika flippad när han gör mål
/ Pegah Milanista

5 kommentarer:

 1. Yusuf Berre Kewell28 oktober 2009 23:42

  Det kan hända sånt här men att få två mål i sig och just på sisa minuterna är inte rättvist tycker jag. Man följer ju hela matchen och precis när man ska fira segern så blir det oavgjort helt oförväntad.

  SvaraRadera
 2. helt oförväntat sant

  SvaraRadera
 3. Milan kommer ändå alltid vara bättre än Neapel.

  SvaraRadera
 4. Orre, Milan kmr att alltid vara bättre än alla andra.

  SvaraRadera
 5. rätt sagt Anonym!

  SvaraRadera