söndag 4 oktober 2009

Atalanta 1-1 Milan

Startelvan: Storari, Pirlo, Abate, Favalli, Flamini, Zambrotta, Nesta, Huntelaar, Seedorf, Gattuso, Pato.
Dagens glädje: Ronaldinho gör säsongens första mål!

Dessa två saker MÅSTE ske:
 • Ny tränare - Det minsta som Leo kan göra just nu (om han är kvar) är att sköta sitt eget istället för att stå och skrika på spelarna hälften av tiden då matchen är igång!! Till och med jag känner mig konstig när han jämt står och skriker på sidlinjen, då kan man ju undra hur spelarna känner. Jag tycker att vi ska få en ny tränare med erfarenhet, det är det viktigaste man kan begära av en tränare! Leo har inte tränat något lag förut, hans tränarlicens är splitterny, så jag ser det opassande för honom att träna ett lag som oss. Han borde satsa på att vara tränare i Serie-B för att kunna komma igång, & sen med tiden jobba sin väg uppåt och träna stora lag.

 • Nya spelare - Denna säsong: ingen Maldini och ingen Kaká.
  Exempel: Inter säljer Zlatan till Barcelona - köper Eto'o från Barcelona. Försäljningen av Kaká tycker jag var det dummaste någonsin, för som det ser ut just nu har vi inte ersatt honom på något sätt. För ett tag trodde ju man att Ribery skulle bli hans ersättare - vilket inte skedde. Men sen kom Huntelaar! Fast alla vet ju att hans spelande inte når upp till Kakás nivå.. Som jag tidigare skrivit så väntar jag fortfarande på att Huntelaar ska bryta sig ut ur sitt nötskal och visa sitt riktiga jag på planen!
De två punkterna tror jag skulle kunna hjälpa oss på traven med tanke på den kris/kaos-fasen vi är inne i just nu! Men det är dock bara mina åsikter.. Eller vad tycker ni?
/ Pegah Milanista

9 kommentarer:

 1. Hej!
  Bra jobbat,lycka till i fortsättningen.

  SvaraRadera
 2. Jo du har faktiskt rätt,de 2 är ganska viktiga för milan just nu,om berlusconi inte vill att laget ska gå åt helvete

  SvaraRadera
 3. håller inte med riktigt

  SvaraRadera
 4. BRA SKRIVET!!!!!!!!!!!tycker det samma

  SvaraRadera
 5. Milan skulle inte behöva mer turbulens iochmed att Leonardo lämnar, att Leonardo är aktiv som tränare och endast förväntar sig perfektion är nog bra för att lag som Milan. Hade själv blivit frustrerad som fan om tränarn satt o höll käften medan de går åt helvete.

  Nya spelare är nog ett måste dock ;)

  ps. inter köpte inte etoo, han kom gratis + 50 miljoner som v använde till att köpa 5 spelare.. ni fick väl 65 mille euro o köpte.. huntelaar.

  SvaraRadera
 6. sia d e rätt men ja tror de menar att inter iallafall fick en spelare när de ändå hadde lämnat ifrån sig ibra på ett sätt

  SvaraRadera
 7. kuk i ibra fan svikare

  SvaraRadera
 8. Jag håller tyvärr inte med dig. Jag tycker att Leo gör ett bra jobb, han gör ju så gott haan kan. det bra att han står och skriker det är väl det han ska göra för att "sköta sig själv", eller?
  Det är väl klart att han står och skriker när Milan spelar som de gör, Leo vill spela offensiv fotboll lite svårt är det när spelarna bara står stilla, ingen rörelse ABSOLUT INGENTING! Eller du kanske föredrar en tränare som bara sitter på sin feta röv utan att visa något alls(Ancelotti).
  Det största felet är inte träanren utan truppen, men jag håller med dig i att Milan behöver en mer erfaren tränare, visst Barca klarade ju av att vinna en trippel med en oerfaren tränare(vet att han träande ungdomarna). Men det är stooooor skillnad på Barcas och Milans trupp.

  För övrigt en bra blogg.

  SvaraRadera
 9. Sen Shevchenko lämnade har många målsprutare anlänt till milanello för att ta över "tsaren"s roll. Men ingen har lyckat.
  *Ricardo Oliveira öser in mål i BBVA men när kommer till Milano blir han en sann målsumpare. Han återanländer till Spanien och snabbare innan någon hinner säga "Shevchenko" är han tillbaka i gammal god mål form.
  *Gilardino, Målkung i Parma kommer till Milan och spelar helt OK...tills Shevchenko 1år efter hans ankomst lämnar Milan för Tjelskji. Gilardino blir då genast en målsumpare. Efter 2års målsumpande säljshan till Fiorentina där han återförenas med sin gammla Parma tränare. I Fiorentina blir det genast fart på honom han blir topp 3 på skyttelistan igen.
  *Ronaldo,ja vet han "den fete" gör en helt OK 1a säsong för att i sin 2a säsong få rejäla skadeproblem, målsumpare njaa men ännu en misslyckad anfallsvärvning.
  *Borriello lånas ut en säsong och gör super succee. Topp 3 i skytteligan! Men när han återvänder till Milano börjar han genast få problem med så väl flickvännen som med målgörandet och även med skadro och doger. Han blir en målsumpare.
  *Huntelaar målkung i Holland och hyfsad de få matcher han fick i Real. Men hittills i Milan har han varit en målsumapre.

  *Pato får räknas som ett undantag.

  Läskigt!...och sorligt!:(

  SvaraRadera