Grazie Pato!

Siena 1-2 Milan

Intensiv match med massa hoppande i rummet, kunde verkligen inte sitta still, och nu känner jag fotbollsruschen genom heeeela kroppen, Serie A har äntligen börjat..!

Avspark: 20.45
Segt i början av matchen, men efter en kvart började det hetta till då bollpositionen var 39% till Siena och 61% till oss. Vi dominerade ganska stor del av första halvlek & i 22:a minuten blir det MÅÅL tack vare Ronaldinhos frispark!..trodde alla. Men Pato stod i offsideläge så det gilldes inte. Men i 29:e minuten gör Pato mål, underbart! Siena reducerar i 34:e minuten och i slutet av första halvlek står det 1-1. Andra halvlek flöt på, mål i 48:e minuten, återigen av Pato, som mötte bollen då det var öppet mål (tack vare Ronaldinho).
Matchen slutar med 2 minuters tilläggstid då vi får en hörna & just när Pato höll på att glänsa igen så blåser det i pipan och matchen tar slut! 2-1 till oss!
Efter matchen vart det tjafs (och nästan slagsmål) mellan Pato & Vergassola, sedan lägger Flamini & Ambrosini sig i, men sedan kommer vakterna & lugnar ner alla. Sedan vart det slut!

Vill också tillägga att svensken Albin Ekdal hade debut i Siena i denna match, men vem la märke till han när Pato härjade på planen?

Mina damer & herrar, kvällens hjälte; Alexandre Pato!